Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 18 jan 2020
    Stucen: 65m2 wanden; 80m2 plafonds
    Redelijk goed werk verricht, communicatie bij melden tekortkomingen echter onprofessioneel en richting het onaangename en vijandelijke aan toe.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 7 jan 2020
    Stucen: 40 m2 wanden; 20 m2 plafonds
    Wat een fantastisch team heeft Emil...opdracht begon klein, maar uiteindelijk hebben Emil en zijn mannen in 2 dagen tijd 300 m2 vakwerk geleverd!! Communicatie kom je uiteindelijk met elkaar uit. Emil is absoluut een aanrader als je een team van goede stukadoors zoekt, vriendelijk, meedenkend, hardwerkend en voor een goede prijs!
  • Review door Laura, Helmond
    Beoordeeld op 2 jan 2020
    Stucen: 120 m2 wanden; 80 m2 plafonds
    Super! Hij begrijpt misschien niet alle woorden in het NL als je gewoon kletst maar wel over zijn vak. Ze hebben in 2 dagen mijn huis gedaan en allemaal waren ze even vriendelijk en respectvol. Het stuc werk ziet er erg mooi uit en hij heeft alles goed afgeplakt mijn houten vloer heeft geen schade gehad. Na afloop zorgt hij met zijn team ervoor dat overal al het stucwerk wat geknoeid is weg wordt gepoetst. Zeker een aanrader zeker als je weer snel uit de rotzooi wilt zijn.
  • Review door Michelle, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 20 nov 2019
    Stucen: 45 m2 wanden; 45 m2 plafonds
    Emil en zijn team waren top! Waren ruim op tijd en werken keihard. Het realiseren van de opdracht gebeurde heel nauwkeurig en super snel. Zowel het stucken en verven waren in 1 dag af. Wij kunnen Emil zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 20 nov 2019
    Stucen: 90 m2 plafonds
    Een uitstekende stukadoor, prima werk geleverd voor een zeer nette prijs, jammer is de moeilijke communicatie
  • Review door Daisy, Mijdrecht
    Beoordeeld op 17 nov 2019
    Stucen: 87 m2 wanden; 29 m2 plafonds
    Goed en snel werk geleverd. Met 5 man binnen een dag klaar. Volgens afgesproken prijs.
  • Review door Dennis, Ossendrecht
    Beoordeeld op 14 nov 2019
    Stucen: 100 m2 wanden; 60 m2 plafonds
    Emil heeft zeer goed werk geleverd. Het ging om totaal 130 m2. Wanden en plafonds zien er strak en netjes uit. Dus van harte aan te bevelen.
  • Review door Ziga, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 nov 2019
    Stucen: 155 m2 wanden; 58 m2 plafonds
    Emil en zijn crew zijn heel professionel. Hij heeft het stucwerk vakkundig en snel uitgevoerd. De muren zijn nu prachtig! Ik ben tevreden en kan Emil aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 31 okt 2019

hi ik heb gezien wat er moet herbeuren ik heb en vraag je ik zal het graag doen voor je waaner wilt u het laaten doen

Reactie geplaatst 31 okt 2019