Bekijk alle vakmensen

Stel op Sprong

Beoordeling: 5 van 55510 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Den Bosch
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 77914686

24/7 bereikbaar, gevestigd in 's-Hertogenbosch, landelijk inzetbaar. Let op boven de 20 km rekenen wij voorrijdkosten. Alle kosten zullen vooraf helder met u besproken worden, geen verassingen achteraf! Wij leveren een grondige schoonmaakdienst voor zowel bedrijven als particulieren. Stel op Sprong levert "op stel en sprong" een reinigingsdienst op maat. Het snel ter plaatse zijn om uw calamiteit op te lossen. Hiermee bedoelen wij geen brand of waterschade maar u heeft nu een "probleem" wat u op stel en sprong opgelost wilt zien, daar zijn wij uw partner. Denk hierbij aan ; Verkoop woning Schoonmaak na verhuur Grote schoonmaak woning/bedrijfsruimte Tapijt reiniging Extreme vervuiling Nicotine verwijdering Biohazard Geurverwijdering van o.a. kattenurine Wij leveren een uitstekende dienst op maat. Onze bus is uitgerust met de meest uiteenlopende materialen en middelen, klaar om u van dienst te zijn. Duidelijke afspraken, goede communicatie en een uitstekende dienst. Dat is waar wij, Mark & Nancy voor staan!

Portfolio

Reviews (10)

 • Schoonmaak: Badkamer(s) schoonmaken, Koelkast/oven schoonmaken, Bad...
  raadt vakman aan
  Na een wat mindere ervaring met een andere klusser op Werkspot was de ervaring met "Op Stel en Sprong" een verademing. Ze waren heel flexibe…
  Lees meer
  Den Bosch
 • Schoonmaak: Volledige woning schoonmaken
  raadt vakman aan
  Ik ben heel erg tevreden! Echte vakmensen, prettig in de omgang en heel betrouwbaar. Zeker een aanrader!
  Nijmegen
  Anne Willemsen
 • Schoonmaak: 1 kamer; Badkamer(s) schoonmaken
  raadt vakman aan
  Snel, goede communicatie. werk gedaan precies zo als afgesproken. Gezellig, vriendelijk en zeer netjes gewerkt, dank je wel.
  Uden
Bekijk alle reviews