Smithuis installatiebedrijf
CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Zolder
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNefit CV ketel vervangen inclusief dakdoorvoer en toebehoren in Zoetermeer. Afspraak snel gemaakt en de klus is netjes gedaan. Snelle en …ZoetermeerCV-ketel: Oude verwijderen en nieuwe erin zetten; Keuken
Hij kwam netjes op tijd had alles al bij zich, ging gelijk aan het werk . Was heel vriendelijke en meedenkend.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNoordwijkAdam ShafiqBoiler: Installatie, Verwijderen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanIk had een kapotte boiler waardoor ik zonder water zat sinds maandag. Door het snelle handelen van Michael kan ik nu weer warm water gebruik…RotterdamCasper VethCV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Ruim Ketelhok
Beoordeling: 2.6 van 5 Smithuis heeft een nieuwe cv ketel geplaatst. Een paar maanden later ( bij de eerste kou van het jaar) bleek de cv niet goed te werken. Hi…VinkeveenCV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Kast
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMichael Smithuis heeft mijn cv ketel En mijn ventilatiebox vervangen Zou om 9 uur beginnen, maar kreeg netjes een berichtje dat hij iets …ZoetermeerHans DekkersBoiler: Aanschaf, Installatie
Goede, vakkundige en vriendelijk man die scherpe aanbieding doet voor maatwerk. Aanrader voor ieder die een klus heeft!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPapendrechtMarco MatenaMet spoed afvoeren afval
Duidelijke communicatie en was zeer snel beschikbaar.Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanVlaardingenWaterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen; Leidingen of a...
Topper, zeker een aanrader! Ondanks dat de klus wat tegen viel toch super uitgevoerd. Zeker een aanrader voor een volgende klus!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSpijkenisseMarco BijlDakdoorvoer: doorvoer verwijderen en gat afdichten vanaf buitenzijde
Michael reageerde snel. Meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Heeft de klus snel en naar tevredenheid geklaard.Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanZoetermeerJan PagenDakdoorvoer: Bestaand doorvoerkanaal vervangen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSmitshuis heeft een prima klus opgeleverd. Reageerde binnen enkele uren op de geplaatste klus, maakte duidelijke afspraken, stuurde herinne…VlaardingenMarcel Visser