Wij zijn 100% tevreden over het vakwerk van David. Duidelijk een expert op het gebied van IKEA keukens, maar hij bouwde ook de ATAG-apparatuur zonder problemen in. We hebben bewust niet voor de goedkoopste vakman gekozen en dat heeft zich dubbel en dwars terugbetaald. Denkt goed na, denkt erg goed mee en doet alles in goed overleg.
Wat we vooral heel fijn vonden is dat hij rustig de tijd voor alles neemt. Hij nam niet klakkeloos de opdracht aan, maar wees ons eerst op een aantal zaken waar we nog even over na moesten denken of het niet makkelijker / beter kon. Ook tijdens het inbouwen voegde hij daar nog slimmigheidjes aan toe.
Eerst zou hij alleen de keuken plaatsen, maar uiteindelijk zag dit er zo goed uit dat we dat niet meer durfden te verpesten met onze eigen tegelwerkkunsten. Zodoende heeft hij ook het tegelwerk gedaan en zelfs op de valreep nog geholpen met behangen.
Eerlijk, rustig en betrouwbaar mochten we hem niet noemen (is ‘ie wel), maar vooral iemand die heel secuur en doordacht werkt, geen materialen verspilt en daarnaast aangenaam, grappig gezelschap is en die af en toe flink zijn vocalen door het huis laat schallen.
We geven niet gauw tienen, maar dit is er echt een! Wat ons betreft vakman van het jaar 2010!