Bekijk alle vakmensen

Schreuders Tegeltechniek

Beoordeling: 5 van 5552 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Veen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Tegelzetter

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 55295231

Voor zowel nieuwbouw als renovatie van uw badkamer, keuken, woonkamer of toilet zorgen wij voor de perfect getegelde ruimte. Als professioneel tegelzettersbedrijf, met vele jaren ervaring op het gebied van het aanbrengen van vloer – en wandtegels, hebben wij al veel projecten gerealiseerd. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren over de kosten, benodigde tijd en materialen en mogelijkheden. Per project bekijken we wat de beste manier is om het gewenste eindresultaat te bereiken. Daarbij houden we rekening met ondergrond, te verwerken materiaal en de verschillende gereedschappen die we moeten gebruiken. Naast het plaatsen van wand- en vloertegels, kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop en levering van tegels en toebehoren, zoals lijm, voeg- en onderhoudsmiddelen en hoekprofielen. In onze showroom kunt u de verschillende wand- en vloertegels uitzoeken, bekijken en met elkaar combineren. Speciale wensen? Wij denken met u mee. Samen nemen we de wensen en verwachtingen door, komen ter plaatse om de situatie te bekijken en maken een passend voorstel. Een mooie, passende tegel en een zorgvuldige verwerking zijn de ingrediënten voor een prachtig eindresultaat.

Portfolio

Reviews (2)

 • Badkamer tegelen
  raadt vakman aan
  Onlangs onze badkamer laten betegelen. Zeer netjes gedaan en we zijn erg tevreden. Alles tot in de puntjes geregeld. Top service!
 • Tegelvloer opnieuw voegen
  raadt vakman aan
  Super werk geleverd met onze oude tegelvloer opnieuw te voegen. Ziet er weer super uit. Service gericht, vriendelijk en kwam alle afspraken …
  Lees meer