Terug naar profielBeoordeling: 4.7 van 5 4.75169 reviews
Schoonmaak- en Onderhoudsbedrijf KVB
Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
raadt vakman aanKees heeft bij ons de dakgoot gecoat, een waterkering geplaatst en het lood van de dakkapel opgeknapt. Moest gebeuren wegens lekkages. Hij w…Lees meerNijmegenMarley van der Donk-ImkampDak of dakgoot repareren: Dakgoten; schoonmaken dakgoten en eventue...
raadt vakman aanVanwege de weersomstandigheden moest de klus 2 x worden uitgesteld. Na duidelijke en heldere uitleg, zijn de dakgoten inmiddels naar volle…Lees meerBerkenwoudeDakrenovatie: Reparatie werkzaamheden vrijstaande woning; Puntdak
raadt vakman aanDoor weersomstandigheden meerdere keren een nieuwe afspraak moeten plannen. Duidelijk communicatie daarover, diezelfde dag werd een nieuwe a…Lees meerBorneDak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regulier onderhoud
Erg prettig contact, snel beschikbaar en prima uitgevoerd.raadt vakman aanAmersfoortFrans BoersReparatie nokvorst kunststof mortel, 10 m; Kees Verwoerd; Puntdak
raadt vakman aanDe offerte, met daarin de uitleg van de werkzaamheden en de prijs, waren helder en duidelijk. Snelle reactie op mail en op uitvoering. Het …Lees meerVreelandKees VerwoerdDakgoot: 7 m; Repareren
raadt vakman aanHeerlijk eerlijk super goed geholpen Non nonsens gewoon helder en eerlijk advies Probleem bekeken en toppie opgelost Een man met werk …Lees meerHeerlenMark wesdorpDakrenovatie: Nokvorsten vastzetten; Puntdak
Zeer tevreden over het geleverde werk, Dhr. Verbeucken is een vakman en een betrouwbare leverancier. Ik beveel heem van harte aan.raadt vakman aanHeerhugowaardFred VeldmanLekkage: Geen kering aangebracht in de goot
Vakkundige en aardige man. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Denkt met je mijraadt vakman aanTielGina van BeerenDakrenovatie: Dakinspectie
raadt vakman aanKees hebben we ingehuurd voor dakinspectie en vervolgens voor preventief onderhoud van delen plat dak zowel van woning als garage. Hij is be…Lees meerHeerlenDarco Jansen