Schildersbedrijf Rob Oorthuis
Schildersbedrijf Rob Oorthuis
Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

Alle reviews (13)

  • Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeling: 4 van 5
    Beoordeeld op 9 apr 2016
  • W.P., Sint-Michielsgestel
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 24 sep 2014
    Binnenschilderwerkzaamheden
    Rob heeft bij ons een uitgebreide klus met binnenschilderwerkzaamheden plus al ons kozijnen gedaan. Rob is een rustige, plezierige persoon en een echte vakman. Dacht altijd mee en kwam met oplossingen. Als we volgend jaar ons andere schilderwerk moten doen, laten we zeker Rob weer komen!
  • Ed, Eindhoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 sep 2014
    Trap en stootborden en deuren schilderen
    Rob is een vakman. Is zeer zorgvuldig in zijn werk en is ook terecht trots op wat hij maakt. Komt afspraken prima na en denkt goed mee. Ook adviezen pakken zeer goed uit
  • Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 13 apr 2014
  • Erik, Waalre
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 mrt 2014
    Binnenschilderwerk Waalre
    Rob heeft bij ons 3 weken lang het binnen houtwerk geschilderd. Hij heeft een uitstekende kwaliteit afgeleverd, zich altijd aan de afspraken gehouden en was zeer betrouwbaar. Hij heeft een behoorlijke tijd alleen in ons huis gewerkt.
  • Imke, Eindhoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 19 feb 2014
    Schilderwerk muren begane grond
    Zeer nette en betrouwbare schilder, heeft werk strak afgeleverd. We zijn zo tevreden dat hij binnenkort ook andere delen in het huis mag aanpakken.
  • Mark, Eindhoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 okt 2013
    Trappen ontlijmen en wit verven
    Rob is iemand die heel goed met je meedenkt en het durft te zeggen als hij een beter advies heeft dan je eigen initiële denkrichting. Hij vroeg meer dan de andere bieders op de klus, maar is dit meer dan waard door zijn zorgvuldigheid, het meedenken, oog voor detail en afwerking. Onze trap en leuning heeft hij heel glad ontlijmt en daarna in meerdere lagen geverfd. Hij maakte het nog beter dan ik verwacht of vereist zou hebben. Aanrader!
  • Chris, Eindhoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 sep 2013
    Buitenschilderwerk
    Eindelijk een echt goede schilder! Rob werkt zeer precies, schildert strak maar bovenal zorgt hij eerst voor een goede voorbereiding qua schuren, herstellen etc. Ons vrijstaand huis is binnen de termijn geschilderd, tegenvallers en reparaties spreekt Rob gedegen door en voert hij ook zeer nauwkeurig uit. Geen druppel gemorst of de muren geraakt! en alles perfect opgeruimd. Klasse en zeer aan te bevelen.
  • Jan, Eindhoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 14 aug 2013
    Buitenschilderwerk beg. grond en 1e verdieping
    Rob gevonden via werkspot voor ons buitenschilderwerk. Achteraf een lot uit de loterij. Niet even schuren en overschilderen maar de staat van het hout beoordelen en waar nodig eerst vakkundig repareren. Er bleek tijdens het schilderen meer te repareren dan voorzien maar daar heeft hij niets extra’s voor gerekend. Rob is een op en top vakman. Hij werkt heel netjes, houd zich aan de afspraken en is prettig in de omgang. Bij een volgende verfklus is Rob onze eerste keus. We hebben in het verleden al veel schilders meegemaakt maar deze vakman steekt daar met kop en schouders boven uit. Wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanbevelen.
  • Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 15 jul 2013
    Binnenschilderwerk Bungalow
    Deze schilder is alles wat je wenst in een schilder. Hij is rustig, zeer secuur en zorgt er voor dat alles, en zelfs nog meer, tot in perfectie wordt uitgevoerd. Rob is zeer betrouwbaar. een vriendelijk en rustig persoon met zeer goede manieren (ook niet geheel onbelangrijk) en geeft, waar nodig, ook nog goed advies en laat zijn werkplek keurig achter! Ik had nooit durven dromen dat ik een schilder zoals deze had mogen tegenkomen op werkspot, deze vakman heeft laten zien dat hij de juiste instelling heeft! Ik kan niet anders dan op alle punten een 10 geven, hij heeft werkelijk alles waargemaakt wat je zou willen verwachten als je een vakman inhuurt.