Bekijk alle vakmensen

Saverco

Beoordeling: 5 van 5551 review
Bekijk reviews
Gevestigd in Den Bosch
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Aannemer
 • Timmerman

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 70583234

Bouwbedrijf Saverco is een aannemers - en timmerbedrijf dat zich richt op aan- en verbouwingen van uw woonhuis of bedrijfsruimte. Opdrachten verschillen van kleine timmerwerken of een ondersteunende functie in uw bouwproject, tot het volledig ontzorgen en uitvoeren van uw verbouwing. De ervaring in de bouw is enerzijds vergaard door het maken van een variatie aan projecten in de nieuw- en verbouw en anderzijds door het afronden van opleiding tot ingenieur (university of applied sience). Deze combinatie van theorie en praktijk maken dat projecten zowel organisatorisch als in de uitvoering goed lopen.

Portfolio

Reviews (1)

 • In dit project is vanaf de aankoop gevraagd mee te denken met de complete verbouwing van de Oostenrijkse (houtskeletbouw) woning uit de jaren '50. De uitvoering bestond uit het compleet strippen van de woning, zowel van binnen als buiten en het opnieuw opbouwen tot een luxe woning met kapschuur.
  raadt vakman aan
  Recent hebben wij een houtskelet woning gekocht met heel veel achterstallig onderhoud. Vanaf het begin hebben wij Sam van Saverco betrokken …
  Lees meer