S.J. Rietberg
Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
Beoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanAlmeloBinnenmuur plaatsen: 2 muren; Geen afwerking
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSibor heeft op zolder twee gipswanden geplaatst, met een opening en afwerking naar de andere zolderwanden. Daarnaast zijn er twee electrapun…WierdenMaarten JongedijkDakraam of lichtkoepel plaatsen: 2 ramen; Dakraam plaatsen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanTop werk, duidelijk in communicatie en het maken van afspraken die ook goed worden nagekomen. Kwaliteit van het werk is goed, geen minpunten…EnschedeM. BakkerDakraam of lichtkoepel plaatsen: 3 ramen; Dakraam plaatsen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSibor heeft afgelopen week 3 dakramen en een wand op de zolder geplaatst. Ben super tevreden met het resultaat en dat dit al op korte termij…ZutphenR. HarmsenBinnenmuur plaatsen: 4 muren; Isolatie, stucen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVakkundig en goede communicatie. Mijn zolder is keurig verbouwd, er wordt actief meegedacht over de verschillende opties en materialen, dat…ApeldoornBart VisscherDakraam of lichtkoepel plaatsen: 2 ramen; Dakraam plaatsen
Onze twee ramen zijn vakkundig gemonteerd. De communicatie verliep vlot en vriendelijk.Ze hielden zich goed aan de afspraken.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAssenZolder renoveren: 12 m2; Plaatsen rechte tussenwand met deur erin (...
Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanAssenZolder renoveren: 32 m2; Kozijnen, Timmerwerk (2 slaapkamers)
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aan"Twents Vakmanschap" staat er op zijn bus, maar daarmee doet hij zichzelf te kort. Rietberg is een ervaren timmerman, en heeft (in ons geva…AssenSander VegtZolder renoveren: 26 m2; Kamer verdelen met muurtje
Beoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanDiepenveenIscha BrandligtZolder renoveren: Schilderen, Kozijnen, Wanden, deuren, vliering re...
Beoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanBorneJustin Ossevoort