Roovers Bos- en Boomverzorging

Roovers Bos- en Boomverzorging beoordelingen (59)

• Review door Inge , Oosterhout
    Beoordeeld op 3 jun 2020
    Schutting of hek plaatsen: 1 H; gaas + palen; Achtertuin
    Helemaal goed. Aardige jongeman en harde werker. Ook de aftersales prima in orde. Toen bleek dat een paal gespleten was, werd die snel vervangen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijen
    Beoordeeld op 4 mei 2020
    Tuinrenovatie, planten verwijderen, boompjes planten
    We zijn erg blij met de werkzaamheden van John. Goed zicht op beplanting, goede adviezen. Harde werker. Aanrader!
  • Review door Aad, Klundert
    Beoordeeld op 6 mrt 2020
    Tuin: Boom rooien; 1 boom
    Ik beveel dit bedrijf aan, goede communicatie, hodt zich aan de afspraken, werkt heel netjes. Heb na deze kennismaking en het geleverde werk hem direct een nieuwe klus gegeven. Prijs verhouding werk is goed. Ik zou zeggen doen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 3 feb 2020
    Tuin: Boom snoeien; 1 boom
    We hebben netjes een eerste bericht ontvangen via Werkspot. Ook is hij op locatie geweest om zijn werkzaamheden te starten. Maar niet begonnen en ook niet afgemaakt. Daarna diverse toezeggingen gedaan maar laat niks meer van zich horen. Vervelend hoe dat moet lopen.
  • Review door Lennert, Breda
    Beoordeeld op 9 dec 2019
    Tuin: Boom snoeien; 1 boom
    Roovers Bos- en Boomverzorging heeft de opdracht heel professioneel aangepakt en het resultaat is volledig naar wens. Algeheel was het boven verwachting!
  • Review door Michel, Prinsenbeek
    Beoordeeld op 16 sep 2019
    Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 2; Heg snoeien
    Goeie en duidelijke afspraken die ook tot volle tevredenheid zijn nagekomen. Aan te bevelen voor eenieder die hovenierswerkzaamheden wil laten uitvoeren. John is een bijzonder prettig persoon om mee te werken; duidelijk en informatief.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 26 jun 2019
    Tuin: Boom rooien; 1 boom
    Erg tevreden over het rooien van onze boom Duidelijke communicatie, goede afspraken. Erg betrouwbaar. Goede prijs/kwaliteit. Vakman.