Rish Klussenbedrijf

Rish Klussenbedrijf beoordelingen (31)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 8 jul 2010
    maken van koof in keuken
    Prima tevreden over Rish! Hij heeft nog een extra klusje gedaan, een raampje in de voordeur gemaakt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogland
    Beoordeeld op 2 jun 2010
    boeidelen vervangen
    rish heeft bij ons de boeidelen keurig, netjes en toch snel vervangen. bij de klus denkt hij ook met je mee. een echte vakman!!
    Beoordeeld op 25 mei 2010
    Waterleiding voor vaatwasser plaatsten
    Rish was keurig op tijd. Er moest leidingen geplaatst worden voor de vaatwasser. Rish heeft deze netjes geplaatst en afgewerkt. Heeft daarna nog de vaatswasser geplaats Prijs was zoals afgesproken op werkspot. Rish is zeker een aanrader. Ruimt nejes op na afloop. Top vakman!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 7 mei 2010
    Gehele renovatie van toilet en doucheruimte
    Niets dan lof over Rish! Uitstekende vakman die het proces van begin tot eind beheerst. Dit leidt tot kwalitatief hoogstaand werk en geen gepruts in de afbouwfase. Voorziet problemen en lost ze in overleg op. Hele project is ook binnen het budget gebleven. Rish is een prettig mens om om je heen te hebben. Zelfs als de klus 8 weken duurt. Een vervolgproject(je) is al aan Rish uitbesteed en ook in de toekomst zullen wij regelmatig Rish in blijven schakelen. Ook bij vrienden hebben wij Rish aanbevolen.
    Beoordeeld op 3 mei 2010
    Monteren keuken
    Rishard heeft TOP werk geleverd! Hij is erg flexibel, denk graag met je mee en is niet beroerd om iets extras te doen. Tevens werkt hij erg netjes en heeft van alles bij de hand!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 7 apr 2010
    badkamer lekkage plafond + kitten
    Prettige vakman die volgens opgave keurig werk levert. Netjes op tijd en netjes afgerond, met nog een aardige attentie na afloop. Goed bedrijf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    Aftimmeren hoek zolderraam.
    Dhr. Rish was ondanks een lekke band (keurig per sms doorgegeven!) keurig op tijd en heeft de opdracht zeer netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden, Rish klussenbedrijf is een aanrader!
    Beoordeeld op 7 mrt 2010
    lekkage verhelpen
    Een nette klussjesman, heeft de opdracht uitgevoerd zonder tegels kapot te maken, binnen korte tijd. Ik ben uiterest tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 10 jan 2010
    Hangend toilet loopt door - Floater probleem? Utrecht
    Rish heeft de klus goed geklaard tegen een heel acceptabele prijs. Rish zijn vakwerk staat buiten kijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 21 okt 2009
    Lekkage verhelpen, door lekkende voegen,kitranden
    Vriendelijke vakman, die komt waarvoor hij gevraagd is. Hij werkt netjes en goed. Heeft de zaken goed voor elkaar wat administratie betreft. Hij maakt duidelijke afspraken en werkt die vervolgens goed af. Hij doet zelfs meer dan dat: Onze voordeur sloot niet goed, en dat heeft hij ook nog even gemaakt..:) Zoals het nu lijtk is de klus prima gedaan en het ziet ern netjes en schoon uit! Ik ben erg tevreden en blij met het vakwerk dat Rish klusenbedrijf heeft afgeleverd, en wanneer ik weer een klus heb en iemand nodig heb bel ik ze meteen weer op.