RHOBOUW

Beoordeling: 5 van 55511 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Rotterdam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Schilder

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 63148579

In 2015 is het bedrijf RHO-BOUW opgericht. RHO-BOUW is een klein Rotterdams, betrouwbaar, no-nonsense schildersbedrijf. Wij hebben oog voor details en het leveren van kwaliteit is ons handelsmerk! RHO-BOUW is ontstaan uit vakkennis van een échte Rotterdamse Schilders-familie. Wij vinden het heel belangrijk om onze klanten blij te maken voor een goed stukje duurzaam schilderwerk! Ons werkgebied is Rotterdam en omstreken, met enkele uitzonderen. Wij hebben jarenlange ervaring met het Schilderen van de meest uiteenlopende projecten. Denk hierbij aan schilderwerk aan complete flatgebouwen d.m.v. Hoogwerkers, hangbakken of in de steiger. Complete woonhuizen zowel binnen als buiten. Fabriekshallen. Maar ook diverse spuitapplicaties zowel lak als muurverf. Bij RHO-BOUW zijn wij gepassioneerd van en vakkundig in: - Onderhoud van het schilderwerk zowel buiten als binnen - Spuiten van muurverf en lak - Houtrot-herstel Wij werken uitsluitend met premium producten! Denk hierbij aan Sikkens, Wijzonol en enkele andere merken. Kies voor RHO-BOUW en u zult daar geen spijt van krijgen!

Portfolio

Reviews (11)

 • Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds
  raadt vakman aan
  Heel tevreden met het resultaat van RHOBOUW. De werk/logeerkamer is weer helemaal mooi wit. Vlekken door een eerdere lekkage zijn niet meer …
  Den Haag
  P.J. van Dijk
 • Binnenschilderwerk: 5 m2 plafonds
  raadt vakman aan
  Rhodey reageerde snel en met een goed aanbod. Gaf open en eerlijk advies/toelichting. Flexibel met inplannen afspraak, en werkte netjes.
  Pijnacker
  Anna Gaarlandt
 • Binnenschilderwerk: 25 m2 wanden; 34 m2 plafonds
  raadt vakman aan
  Mooi snel werk afgeleverd. Aardige gozer die niet lui is en de hele dag doorgaat. Hij is welkom bij mijn volgende project.
  Spijkenisse
  Stefan den Hartog
Bekijk alle reviews