Stucen: 435 m2 wanden; 120 m2 plafonds
raadt vakman aanBinnen 1 weekend een volledig huis gestuct. Tien dagen later alles gesausd. Prachtige afwerking. De jongens waren enorm flexibel inzetbaar …Lees meerGoudaSharissa Smith2e verdieping afpleisteren
raadt vakman aanNa een dramatische ervaring met de vorige stukadoor en mijn eerste slechte ervaring via Werkspot (ik zal uit respect geen namen noemen, maar…Lees meerBadhoevedorpErik NautaDag Erik, Bedankt voor je mooie review. We hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Nogmaals bedankt voor de opdracht en natuurlijk veel woonplezier gewenst in jullie woning!Stucen binnenwanden appartement 80m2
raadt vakman aanWij hebben een zeer goede ervaring met klussenbedrijf de Regenboog. Zij hebben alle wanden in ons appartement sausklaar gestuuct. Verschille…Lees meerLeidenEsther BosmanWerk Stukadoor en schilderwerken
Echtmooi werk. Super werk. Kwaliteit vakmanschap. Mooischoon werk. Echtvakman Mooi mooi mooi..raadt vakman aanWoonkamer plafond stucadoren
Zeer goed vakwerk, geheel volgens afspraak en netjes opgeleverd. Top!raadt vakman aanSint NicolaasgaJohn Oostveennaden gips platen
Prettige werkers, goede communicatie, snelle plek, mooie muren, een aanbevelingraadt vakman aanDierenMarion Moolenaarzou je alsjeblieft commentaar op mij willen geven
Prima. Leveren goed werk af en werken hard en netjes. Zeker aan te bevelen.raadt vakman aanEchmooi Werk Snelwerk Beterprijs Kwaliteit Vakmanwerk
Vakmanwerkraadt vakman aanEcht mooi werk Snel werk Vakman werk
Echt mooi werk Snel werk Vakman werk We kijken erg blij met gips en verfraadt vakman aanTwee muren stucen 2.2 m x 2.5 & 3.0 x 2.5. + plafond 2.2 x 3
Netjes gewerkt Snel uitgevoerd Prima prijs/kwaliteit Binnen een week naar alle tevredenheid uitgevoerd Aanraderraadt vakman aanAlmeregerrit Verwoert