RBL22 BV.
Houten vloer: 72 m²; Massief parket; Aanschaf vloer, Vloer leggen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHet betrof helft oppervlak nieuwe vloer leggen en helft oude vloer aandelen en opknappen. Beide zijn erg goed en mooi uitgevoerd. Vooral het…VenrayRoos de GrootOp de begane grond hebben wij een nieuwe PVC vloer van het merk Coretec geleverd en gelegd. Afgewerkt met een prachtige hoge witte plint.
PrettigBeoordeling: 4.4 van 5 raadt vakman aanVloeren geëgaliseerd en houten vloeren in de appartementen geïnstalleerd. Daarnaast de gangen en trappenhuizen voorzien van PVC
Tevreden over de samenwerking met RBL22 . Zeer goede communicatie met zaakvoerder Remko. Vragen werden snel beantwoord .Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanBegane grond:Multiplank RBL22 select / noest vrij, afgewerkt met invisible olie. Trappen bekleed met eiken traprenovatie systeem van RBL22.
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanRemko is met tussenpozen al met al een week bezig geweest. Via via bij hem terechtgekomen. Alles is netjes afgewerkt en afspraken nagekomen…begane grond: Multiplank RBL22 EXTREME afgewerkt met invisible olie. Slaapkamers en zolder: Grenen wit dekkend afgewerkt looks like a strand vloer. Totale oppervlakte 100m2
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAfgelopen maart de werkzaamheden door Remko uit laten voeren. Via via bij hem terecht gekomen. Remko is flexibel en vakkundig en komt zijn …begane grond en slaapkamers: Multiplank RBL22 EXTREME afgewerkt met naturel olie van Woca.
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aan5,5 jaar geleden heeft Remko bij ons thuis de vloer gedaan. Zijn via kennissen met hem in contact gekomen. Wij hebben dit ervaren als pret…