RB Stuc & Spuitwerk
Stucen: Gang, Trapgat , overloop en gang
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHeel positief. Werkt heel netjes. Strak en glad. Bescheiden in omgang maar heel aardig. Komt op tijd en houd zich aan de afspraken. Een aan…RijssenWilma ter HoekStucen: 42 m² wanden; Woonkamer
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanRandy is in één woord een topper Hij heeft mij wanden spiegelglad gemaakt wat eerst was voorzien van spachtelputsz Ik raad hem iede…Zeewoldesam bStucen: 40 m² wanden; Woonkamer, Gang
Buitengewoon tevreden over het geleverde werk. Het is nu half gedaan en ik kan niet wachten op het eindresultaat. Complimenten.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanZwolleMargriet DoornStucen: 60 m2 wanden; 10 m2 plafonds
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanRandy is niet alleen absurd goed in z'n werk (ik heb nog nooit zulk strak stucwerk gezien) maar ook heel, heel erg aardig en betrouwbaar. Ra…EnsRaymond MandersStucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken; 100 m2 wanden
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanUitstekend vakwerk. Hele fijne, aardige man, die ons huis heeft gestuct alsof het zijn eigen huis was. Wij zijn superblij met het resultaat…OlstAnja BernerStucen: Woonkamer, Gang; 45 m2 wanden
prima, snel en netjesBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanZwolleRob VerweyStucen: 33 m2 wanden; 5 m2 plafonds
Prima prijs-kwaliteit, fijn in de omgang en geen standaard bouwvakkersradiozender maar een relaxt retrodeuntje tijdens het werken :)Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanZwolleStucen: 14 m2 wanden
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNa het contact via werkspot is hij de klus komen bekijken. Duidelijke afspraken vooraf gemaakt en de klus kon snel uitgevoerd worden. Zee…DrontenSander De BoerStucen: 15 m2 wanden; 5 m2 plafonds
2 plafonds en een trapopgang opnieuw gestuct. strak werk voor afgesproken prijs. communicatie uitstekend zowel via mail als persoonlijk.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanZwollehenri nijlandStucen: 65 m2 wanden; 78 m2 plafonds
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWij zijn heel erg te spreken over de kwaliteit van het werk wat Randy heeft afgeleverd. Onze muren zijn zeer strak gestuct. De prijs en kwal…KampenAlwin siemeling