Raymuur Klusbedrijf
Tegels zetten: 45 m2; Vloer; Gang, Woonkamer
Beoordeling: 3.6 van 5 Wouter JonkersHeeft heel netjes getegeld en was vriendelijk. Alleen zou jij nog een laatste dorpel komen leggen die niet op voorraad was, en dat is nooit …Sprang-CapelleWouter JonkersTegels zetten: 60 m2; Vloer; Keuken, Gang, Woonkamer, Trapkast
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanEdgar heeft een keurige plavuizen vloer opgeleverd. Een echte vakman. Alles is soepel verlopen. Edgar is komt zijn afspraken na, is betrouwb…TeteringenRené NioTegels zetten: 160 m2; Vloer; Gang, Woonkamer, Toilet
Edgar is een prettig mens om mee samen te werken. Hij werk netjes en is niet te gehaast. Ik beveel hem van harte aan.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSchoonhovenR. BoxenTegels zetten: 60 m2; Vloer; Woonkamer
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanIk kan niet anders zeggen dan dat Edgar een echte vakman is. Hij heeft bij ons de huiskamer, gang en keuken van een schitterende tegelvloer …NieuwegeinMatthijs van DoornTegels zetten: 25 m2; Vloer; Woonkamer
Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanNetjes volgens afspraak. Zoekt naar mogelijkheden om te schuiven om zo slim te plannen. Levert netjes werk. Vriendelijke man. Zeker aan te…KruislandIlja de JongLaminaat leggen.
Werkt heel netjes. Goed afspraken mee te maken. Erg fijn in de omgang. Betrouwbare klusser!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanRoosendaalOusama el GhaziTegels zetten: 25 m2; Muur, Vloer; Badkamer
Zeer net werkend en betrouwbaar. Meedenkend en vakbekwaam. Zeker een aanrader.Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanBaarle-NassauJos SpapensTegels zetten: 95 m2; Vloer; Keuken, Gang, Woonkamer, Toilet
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAanrader! Edgar heeft onze vloer met Estrikken betegeld (antieke boeren plavuizen). Wij zijn zeer tevreden met dit resultaat. Buiten dat …MadeJessica van OsnabruggeTegels zetten: 6 m2; Vloer; Waskamer
Duidelijke communicatie met Edgar. Hij heeft mooi werk afgeleverd en houdt zich perfect aan de afspraken.Beoordeling: 4.4 van 5 raadt vakman aanGorinchemVictor AquinaTegels zetten: 55 m2; Vloer; Keuken, Gang, Woonkamer
Een woord: geweldig. Keurig gewerkt en een man van zn woord! Waar vind je die tegenwoordig in deze branche?Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanBredaHamza el Harchaoui