Rakes Onderhoud Service
Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord; 6 kozijnen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanKrimpen aan den IJsselSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 7 kozijnen
Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanDe samenwerking hebben we als prettig ervaren. Goed werk geleverd in een korte tijd. Rakes gaat voor de klant, als de klant tevreden is is h…WerkendamN. GroenewegenSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 2 kozijnen
Zeer fijne samenwerking en een prachtig resultaat.Beoordeling: 4 van 5 raadt vakman aanAlblasserdamMarco WijningaKleine klus: Schuren; Muren of het plafond
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHele goede ervaring. Er is hard gewerkt en hij stemt steeds met ons af of het naar onze wens is en of we tevreden zijn. Hij werkt heel preci…BarendrechtSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 7 kozijnen
Duidelijke afspraken en snel uitgevoerdBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanStellendamSchilderwerk buiten: Dakgoten, Dakkapellen; 6 kozijnen; 2 dakkapell...
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanOnze ervaring met Rakesh was erg goed, hij is eerlijk en vind een tevreden klant belangrijk. Het schilderwerk wat hij heeft gedaan was top. …Capelle aan den IJsselSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 1 kozijn
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMeneer Rakes was erg duidelijk met uitleggen van door hem uitvoerende schilder werkzaamheden. enigszins waren wel wat belletjes ontstaan , …BarendrechtSasa KaralićSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen, Schuur of tuinh...
Vakkundige mensen, hard werkend en betrouwbaar. Hebben in korte tijd mooi werk opgeleverd. Zeer teverden over de kwaliteit.Beoordeling: 4 van 5 raadt vakman aanCapelle aan den IJsselP.R. OranjeSchilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 6 kozijnen
Heeft prima werk geleverd. We zijn erg tevreden. Maakt duidelijke afspraken.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAlblasserdamJohan KielemaSchilderwerk buiten: Kozijnen; 1 kozijn
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanFijne, vriendelijke man, die keurig werkt. Hij heeft bij ons een raamkozijn geschilder, deur en deurkozijn. Super strak! Wij zijn er erg tev…VlaardingenJ. van Beek