Rainesh Sarabdjitsingh
Volledige aanleg infrastructuur CAI, data en telecom na verbouwing.
Bij renovatie van mijn woning heb ik R&R Telecom ingehuurd voor het aanleggen en aansluiten van mijn netwerk. Wat is er gedaan:
- In alle kamers vaste gigabit netwerk aansluitingen
- In alle kamers een radio/televisie aansluiting
- Patchpaneel in de meterkast
- Router in de meterkast
- Snel en stabiel draadloos netwerk in het huis
In onze vorige woning hadden wij erg slecht wifi en overal kabels liggen. Nu hebben wij het grondig aangepakt en alles opnieuw gedaan. R&R is zeer professioneel te werk gegaan, altijd netjes op tijd, flexibel en probleemoplossende werkhouding!
Zo liep ik tegen een aantal problemen aan zoals welke router/accespoint ik moest kopen en hoe ik mijn apparatuur aan moest sluiten (raamwerk en aansluitpunten). Apparatuur was wel wat duurder dan een normale router, maar het werkt echt super. Het instellen heeft R&R voor ons gedaan, het ziet er zeer strak uit en alles werkt als een zonnetje. Zakelijke router en accespoint (Ubiquiti Unifi) en mooie raamwerk van Gira.
Mooiste van allemaal is dat wij nu slechts 1 accespoint hebben voor het draadloos netwerk. Nu hebben wij overal in huis een goede stabiele verbinding. Met verschillende speedtests haal ik gewoon 150mbit zowel draadloos als bekabeld.
Chromecast werkt perfect, geen haperingen, video's laden vrijwel direct. Dit is exact wat wij wilden.
Kan ze van harte aanbevelen!