R&R Installatie en Service
R&R Installatie en Service
Beoordeling: 4.9 van 54.95296 reviews

Alle reviews (296)

 • Elias, Lisse

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 25 sep 2023
  Schakelaars of stopcontacten: 4 stopcontacten; Verplaatsen
  Bij ons zijn er stopcontacten verplaatst. Erg blij met het geleverde werk. Snelle en duidelijke communicatie, net gewerkt en opgeruimd. Dit is een betrouwbare vakman met veel kennis die terplekke ook nog een ander elektra probleem voor ons heeft opgelost. Ik zou Richi absoluut aanraden en in de toekomst weer benaderen.
 • S, Alblasserdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 17 sep 2023
  Intercom of deurbel: Reparatie; Intercom met video
  Ik ben enorm tevreden over de werkwijze van Rishi. Rishi is vriendelijk, communiceert helder en snel, heeft verstand van zaken, denkt met je mee en werkt netjes. Ik zou Rishi als vakman zeker aanbevelen en wanneer nodig opnieuw gebruik maken van zijn diensten.
 • Anoniem, Rhoon

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 15 sep 2023
  Netwerk kabel: Installeren
  Rishi kon me binnen een paar dagen al helpen met het installeren van UTP-wandcontactdozen en het aansluiten van kabels in de meterkast. Hij had het snel voor elkaar.
 • Ferry, Papendrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 jun 2023
  Schakelaars of stopcontacten: Installeren
  Rishi had uiteindelijk een veel beter idee over hoe onze klus gedaan kon worden, in overleg met ons heeft hij het conform zijn eigen voorstel gedaan. En daar zijn we blij mee, het is erg netjes geworden! Daarnaast gewoon een hele aardige man. Mochten wij nog eens iets hebben, dan zouden wij hem zeker weer inschakelen.
 • Monique, Wassenaar

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 jun 2023
  Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Verplaatsen
  Dit is een echte vakman! Rishi kwam met veel, professioneel apparatuur binnen en de klus was zo geklaard. Het stopcontact (op een draagmuur) is netjes verplaatst zodat deze niet achter de nieuwe kast valt. Daarna heeft hij het mooi afgewerkt, de gaten dicht gestuct.