PW Afbouwservice

PW Afbouwservice beoordelingen (14)

• Review door J., Den Bosch
    Beoordeeld op 31 mei 2012
    Badkamer betegelen, inloopdouche installeren en nieuw badkamermeugel
    Echt super geregeld. Bij het uitbrengen van de offerte was het al duidelijk, meedenken en zelf met initiatieven komen (alvast testtegels langs brengen etc.). Qua prijs bleek ná het vergelijk met andere aanbieders de offerte van Peter ronduit het scherpst. Dat, in combinatie met het goede gevoel bij de persoon heeft ertoe geleid dat Peter en zijn zoon mijn badkamer hebben verbouwd. GEWELDIG!! Het resultaat is boven verwachting, de heren werken keihard (gewoon in één week tijd een flinke badkamer verbouwd), flexibel (ach, die leiding verleg ik even...), betrouwbaar en (heel belangrijk) netjes. Dit telefoonnummer bewaar ik zeker, een volgende klus weet ik waar ik zijn moet.
  • Review door Hugo, Den Bosch
    Beoordeeld op 27 feb 2012
    Toilet tegelen
    WC tegelen is prima uitgevoerd. Volgende keer zal ik ze weer benaderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 26 jul 2011
    Renovatie badkamer
    Peter is een deskundig, betrouwbaar vakman die voor goede prijs/kwaliteit verhouding onze badkamer heeft verbouwd gr johan
  • Review door Rob, Tilburg
    Beoordeeld op 16 jan 2011
    Betegelen Badkamer & Toilet
    Peter heeft samen met zijn zoon goed en net werk afgeleverd. In een paar dagen tijd waren de vloeren en muren van zowel mijn badkamer als het toilet betegeld en afgekit. Alvorens de vloer gelegd kon worden heeft hij eerst de drain nog (waterdicht) aangesloten. Binnenkort komt hij zelfs nog een afwerkstrip in mijn toilet monteren. Kortom een echte vakman! Groeten, Rob
  • Review door Cas, Eindhoven
    Beoordeeld op 11 jan 2011
    Garage voorzien van vloertegels in Eindhoven
    Peter em danny van PW Afbouwservice hebben prima werk geleverd. Het betrof een tegelvloer van ca. 1000x350 cm. PW Afbouwservice kwam tijdens de uitvoering van de klus met het idee van een stalen frame voor een deurmat. Om die te plaatsen is hij apart nog een keer teruggekomen, waarvoor hij alleen de materiaalkosten van het frame rekende. Keurig netjes. Ik heb hem gevraagd ook nog voor natuurstenen dorpels te zorgen, dat is hun specialiteit! PW Afbouwservice is zonder meer een aanrader.
  • Review door Trees, Tilburg
    Beoordeeld op 11 jan 2011
    douche
    PW afbouwservice heeft bij ons keurig netjes een lekkage in de badkamer opgespoord en verholpen. Zorgde ervoor dat er zo min mogelijk overlast was voor onze daaronder liggende praktijk en dat alles voor de Kerstdagen klaar was. Onze zeer hartelijke dank hiervoor. Indien wij in de toekomst `n handy man nodig hebben zullen wij hen zeker bellen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drunen
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Kitten van badkamer en toilet
    Ervaring was goed, hij heeft het snel en netjes gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalwijk
    Beoordeeld op 8 jul 2010
    Basalt tegels van 60 x 60
    Zeer prettige vakman om mee te werken. We zouden het de volgende keer weer door hem laten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 4 mei 2010
    opnieuw betegelen en afwerken badkamer
    Peter en zijn zonen hebben goed en vakkundig werk geleverd. Goede planning. Peter dacht goed mee over de mogelijke overlast die de verbouwing kon hebben voor mijn winkel. Hij paste hier zonodig zijn werktijden voor aan. En niet onbelangrijk het was gezellig om mee samen te werken. Iedereen aan te raden! groet Sander
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 9 mrt 2010
    60x60 op vloer +wanden badkamer + vloer hal
    snel en goed uitgevoerd, heeft mee gedacht en goed afgewerkt