Postma Afbouw
Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
raadt vakman aanHet is al weer een tijdje geleden dat we deze binnenwand hebben laten zetten. Ik ben bijzonder tevreden over Postma Afbouw: duidelijke afspr…Lees meerEnschedePeter van RossumBinnendeuren: 1 deur; Normale deur - Opdekdeur
raadt vakman aanVervangen binnenkozijn met binnendeur perfect uitgevoerd en ook nog gratis een andere deur gerepareerd die schuurde en waar iets moest worde…Lees meerGroningenAlie JasperZolder renoveren: 40 m2; scheidingswand plaatsen
raadt vakman aanEr werd snel op mijn bericht geplaatst, en vlot daarna kwam Gerrald langs om de plannen door te spreken en kijken naar de mogelijkheden. Hie…Lees meerMeppelscheidingswand met deur plaatsen op zolder
raadt vakman aanGerrald reageerde snel op mijn berichtje met een duidelijk plan en een realistische prijs voor het uitvoeren van de klus. Nadat hij eerst ev…Lees meerNooitgedachtJosien BuiterGrote slaapkamerkast geleverd + montage
raadt vakman aanHet montage werk is zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Wij zijn heel blij het met eind resultaat. Het contact tussen Gerard Postma van Po…Lees meer