Ponto Bouwservice B.V.
muren stuken
Dit bedrijf heeft de werkzaamheden netjes uitgevoerd voor een goede prijs. Daarnaast denkt hij met je mee. Een aanrader!Beoordeling: 4.7 van 5 raadt vakman aanAmsterdamHJ BosBinnenschilderwerk
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanIk heb mijn hele huis (125 m2) opnieuw laten verfen, een zeer intesieve klus. De heren van Ponto weten wat werken is op schema, en goed. Wat…HoofddorpBryan BaalGehele verbouw badkamer
Beoordeling: 4.1 van 5 raadt vakman aanSloopwerk, verbouw, tegelwerk, plaatsen sanitair en afwerking badkamer. Werk heeft wel iets langer geduurd dan verwacht, maar binnen afgespr…AmsterdamChristiaan ElingsBlad pleisteren van 12 ruimtes met elk 25 mtr2 muur
het werk is snel en goed gedaan, ga in de toekomst zeker meer klussen aan dit bedrijf uit besteden.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanDiemenTegelen achterwand keuken
Beoordeling: 4.1 van 5 raadt vakman aanIk heb goede ervaringen met deze opdrachtnemer. Afspraak was snel en op een door mij gewenst tijdstip gemaakt. De werkzaamheden zijn netjes …Amsterdamgang en kleine toilet tegelen
Beoordeling: 3.9 van 5 Dit bedrijf heeft prima werk afgeleverd. Na de klus alles netjes opgeruimd. Prima vakmensen !!! Een aantal voegen waren niet helemaal dicht…Wognum