Ponto Bouwservice B.V.
Ponto Bouwservice B.V.
Beoordeling: 4.7 van 54.7550 reviews

Alle reviews (50)

 • Anoniem, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 jul 2023
  Huisrenovatie: Badkamer / Toilet, Keuken, Zolder
 • Quintin, Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 mrt 2023
  Aanbouw plaatsen: 25 m²; Ja; Plat dak
  We hebben Ponto uiteindelijk gevraagd voor een andere verbouwing, totale renovatie van ons nieuwe huis. We hebben een 300 jaar oud pakhuis wat een Rijksmonument is, dus behoorlijk wat uitdagingen bij de verbouwing, maar altijd goed kunnen communiceren met Levan, het team en iedereen op kantoor. Ons monument is weer een parel in de straat.
 • Boyd, Almere

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 13 feb 2022
  Badkamer: Complete renovatie
  Badkamer en toilet zeer netjes verbouwd, volgens afspraak. Eindresultaat uitstekend.
 • Robin, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 2 apr 2021
  Huisrenovatie: Badkamer renovatie, stucwerk begane grond tm 1 verdi...
  Heb een hele goede ervaring met Ponto Bouwservice. Zij hebben in februari 2021 ons hele huis gestuct en o.a. badkamer compleet gerenoveerd. Levan communiceert goed, is duidelijk en wat ook erg fijn is dat hij meedenkt. De projectleider Lasha communiceert ook erg goed en is echt een top gozer. Hij gaat met je huis om alsof het zijn eigen huis is. Als er enige onduidelijkheid is of hij heeft een andere optie of een beter idee dan communiceert hij dat direct. Vaak stuurt hij ook filmpjes van voortgang van de betreffende dag. De werklui spreken geen Nederland, maar dat maakt in feite niks uit, want wij communiceerden via Lasha. De werklui zijn fijne gasten die precies weten wat ze doen en zo echt topwerk leveren!! Buiten dat heeft Levan zich ook aan de afgesproken planning gehouden. Bij een volgende klus/verbouwing zou ik Ponto Bouwservice zonder twijfel zo weer inschakelen! Een tevreden klant
 • cristina, Bussum

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 jan 2021
  Badkamer: 4 m2; Complete renovatie
  Levan and his team are really efficient and reliable. You can really count on them. They listen to your needs and suggestions but they are also good in finding solutions and solving problems. Their work Is nice and neat. they respect the agreed deadlines. I cannot recommend anyone else.
 • Rob, Almere

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 dec 2020
  Badkamer: 8 m2; Complete renovatie, Vervangen meubels
  Het is heel mooi geworden, mooier dan we het ons zelf hadden voorgesteld. De werklui hebben secuur en schoon gewerkt, voor zover dat mogelijk is met alle breekwerk. Onvoorziene zaken zijn flexibel en goed opgelost. We zijn heel tevreden.
  (Bewerkt op 27 dec 2020)

  Reactie van de vakman:

  Dankjewel voor de mooie review, het was prettig uw badkamer te mogen verbouwen. We zijn ook blij als jullie blij zijn, eigenlijk daar gaat het om. Ik wens jullie de beste wensten en prettige dagen. Met vriendelijke groet, Levan
 • Marissa, Amsterdam

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 16 nov 2020
  Laminaat leggen 35m2 spoed
  Ponto Bouwservice was snel beschikbaar en heeft mijn laminaat netjes gelegd. De communicatie verliep soms wat warrig. De vakmannen stonden vroeg in de ochtend op het verkeerde adres, terwijl ik duidelijke instructies had gegeven m.b.t. navigatie. Ook duurde de klus 3x langer dan gecommuniceerd: de hele dag i.p.v. 2 a 3 uur. Dit was geen probleem, maar ik werd hier niet over op de hoogte gehouden en moest zelf om een update vragen. Verder ben ik wel erg blij met het resultaat en de prijs/kwaliteit. Het is een mooie vloer geworden!
  (Bewerkt op 30 nov 2020)

  Reactie van de vakman:

  Dankjewel voor de review, Het is inderdaad met de communicatie niet lekker gelopen, dat is nieuw wijk en google map bracht ons naar andere adres, daar zou 2 mannen komen maar omdat er geen plinten hoefde hebben we 1 man ingezet, wij wisten ook niet vooraf dat we alleen maar 3 uurtjes hadden voor deze klus, we hebben gewoon een dag gereserveerd, en u hebt 1 keer gebeld en gevraagd hoe het ging. Belangrijkste is dat u er blij bent en dat de vloer mooi is geworden! Nogmaals gefeliciteerd met u aankoop
 • Bas, Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 nov 2020
  Badkamer vernieuwen
  Leo en zijn team hebben bij mij thuis klasse vakwerk afgeleverd. Ik ben er super blij mee. Het is inmiddels ruim 4 jaar geleden dat ze de klus hebben gedaan en alles is nog super strak. Zeker een aanrader!