One Man Builder
One Man Builder
Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

Alle reviews (16)

 • Hofland Greup B.V, Westmaas
  Beoordeling: 3 van 5
  Beoordeeld op 13 mrt 2024
  Buiten verlichting: 3 m²; Bestaande vervangen
  Na installatie zou er nog een kleine aanpassing gedaan worden. Helaas is dit niet meer gebeuren nadat ze telefonisch wel toe hadden gezegd nog een keer terug te komen. Verder prima.
 • Anoniem, Rhoon
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 10 feb 2024
  Kleine elektrische werkzaamheden: Nieuwe installatie
  De klus, het installeren van een ringbel, ging goed en snel. Keurig werk geleverd en werkplek werd netjes achtergelaten. Tevens werd er goed meegedacht over extra bel, snelle oplossing. Dus dit bedrijf is zeker aan te bevelen.
 • Marco, Moordrecht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 30 dec 2022
  Netwerk kabel: Installeren
  Super goed verlopen!!! Denkt zeer goed mee om te kijken naar oplossingen. Alles keurig na de klus opgeruimd. Komt zijn afspraken na. En is op tijd aanwezig!!!!
 • Jan-Willem
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 29 jan 2022

  Gehele project woning

  Wij hebben onze sleutels uit handen gegeven met het vertrouwen in One Man Builder. Na telefonische contact zijn ze langs geweest om de klus op te nemen en wij voelde ons direct op ons gemak. Alles werd tot op de puntjes opgenomen en netjes verwerk. Van slopen tot opleveren met oog voor details. Duidelijke offerte en meerwerken ook netjes meegenomen. Als je zoekt naar een totaal aannemer raden wij One Man Builder zeker aan! Top ervaring
  (Bewerkt op 31 jan 2022)
 • Valery, Oud-Beijerland
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 17 mei 2021
  Groepenkast installeren of vervangen: 10 groepen; Extra groep insta...
  Voor onze woning waarbij enorm veel verbouwd moest worden hebben de mannen super werk afgeleverd. Communicatie verliep uitermate goed en reageerde snel als ik vragen had Diverse stopcontacten verlaagd, nieuwe gemaakt en oude afgesloten, nieuwe coax kabel gelegd en aansluitingen voor de nieuwe keuken. Ook zijn er 4 nieuwe groepen in de meterkast erbij gemaakt. We kwamen er een aantal dagen later achter dat we een belangrijk onderdeel waren vergeten toen alles was voltooid. Ik had eind van de middag gebeld en Fayaaz is diezelfde avond gekomen om het in orde te maken. Ik kan iedereen Fayaaz en zijn collega aanbevelen!
 • Stephania, Rotterdam
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 29 sep 2020
  Groepenkast installeren of vervangen: 9 groepen; Extra groep instal...
  Super fijn werken met deze man! Hij komt zijn afspraken na, denkt mee en regelt het gelijk voor je. Zelfs als er nog iets meer moet gebeuren dan vooraf besproken, is dat geen probleem. Zou hem zeker opnieuw inhuren als ik iets wil toevoegen aan mijn groepenkast.
 • tobias, Zoetermeer
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 6 jul 2020
  Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren
  Fayaaz kwam bij ons de elektra uitbreiden van onze keuken ( nieuwbouwwoning). Hij heeft extra groepen aangesloten voor o.a. combimagnetron en cooker en heeft bestaande elektraaansluitingen verlegd. Wij waren best onzeker want elektra is een belangrijk onderdeel maar wij zijn meer dan tevreden. Hij communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Wij adviseren deze man dan ook zeker!! Top werk afgeleverd....:)
 • Anoniem, Vlaardingen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 jun 2020
  Groepenkast installeren of vervangen: 8 groepen; Extra groep instal...
  Fayaaz en zijn collega hebben mooi werk geleverd. Nette en fatsoenlijke jongens. Communiceert duidelijk, ook als er iets wijzigt in de planning. Vooraf een duidelijke offerte. Meerwerk in overleg. Prijs kwaliteit is prima. Goed advies ook voor het nieuw te kopen schakelmateriaal. Kortom een aanrader.