10/10. Wat een fantastische service. Gordijnen laten verduisteren. Werden bij mij in Amsterdam opgehaald en twee dagen later alweer retour. Ze hebben er zelfs gewichtjes in gedaan om ze mooier te laten hangen en nieuwe gordijnhaakjes gemonteerd. Dit laatste zonder dat ik het überhaupt gevraagd had. Ook hebben ze gratis een stel andere gordijnen waar de zoom van los was gerepareerd. Super vriendelijk, ouderwetse service en ambacht - dat dit nog bestaat! Dankjewel!
Review door Peter halsman
Peter halsman
Beoordeeld op 7 feb 2021
150+ gordijnen
Super snellen service en goede kwaliteit stoffen binnen 2 weeken klaar!!
(Bewerkt op 8 feb 2021)
Review door Peter halsman
Peter halsman
Beoordeeld op 7 feb 2021
150+ gordijnen
Super snellen service en goede kwaliteit stoffen binnen 2 weeken klaar!!
Uitstekende service, zeer goede kwaliteit geleverd. Gordijnen werden opgehaald, binnen een halve week ingekort, en netjes terug gebracht en opgehangen(!). Super!
Mooi werk opgeleverd, maar een beetje onduidelijke communicatie over wat wel en niet bij de klus hoort. Goede afspraken maken vooraf. Wel altijd netjes op tijd conform afspraak.
10 stuks gordijnen maken en ophangen binnen 1 week
De snelheid was net zo goed als de kwaliteit als ik nog eens gordijnen nodig heb kom ik zeker weer! De gordijnen waren snel en ook nog eens voor een ideale prijs gekomen. Ben zeer tevreden! Vriendelijkheid en service zijn top!