Review door Werkspot-gebruiker uit NijmegenWerkspot-gebruiker uit NijmegenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 25 nov 2025Gordijnen (ver)maken: 7 gordijnen
Review door Dennis van den Ham, OssDennis van den Ham, OssBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 apr 2025Gordijnen (ver)maken: 5 gordijnen
Review door R.L.M. Wintjens, HeerlenR.L.M. Wintjens, HeerlenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 3 feb 2025Gordijnen (ver)maken: 6 gordijnenGeweldig werk afgeleverd en wat een kundig iemand. Mijn complimenten.
Review door Werkspot-gebruiker uit NijmegenWerkspot-gebruiker uit NijmegenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 7 aug 2024Gordijnen (ver)maken: 1 gordijnPrachtige gordijnen, vakwerk en super goede service!
Review door Werkspot-gebruiker uit Boven-LeeuwenWerkspot-gebruiker uit Boven-LeeuwenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 25 okt 2023Stofferen: 16 meubels; Bank, Fauteuil, Eetkamer stoelen
Review door Rameez Rahman, ArnhemRameez Rahman, ArnhemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 13 okt 2023Gordijnen (ver)maken: 2 gordijnenGood professionals. We were quite satisfied with the work.
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 nov 2022Gordijnen (ver)maken: 2 gordijnenHeeft mijn gordijnen mooi opgehangen.
Review door Mark, WarnsveldMark, WarnsveldBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 mei 2022Gordijnen (ver)maken: 3 gordijnengoed snel en vakkunndig opgehangen
Review door Rian, UithoornRian, UithoornBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 1 apr 2022Gordijnen (ver)maken: 4 gordijnen
Review door DES, ZwolleDES, ZwolleBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 13 jan 2022Gordijnen (ver)maken: 5 gordijnenKwamen na werktijd de afmetingen opnemen, weekend erna alles gemonteerd. Vriendelijke service, familiebedrijf.