Next Projecten

Beoordeling: 5 van 5553 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Amsterdam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Schilder
 • Klusbedrijf
 • Behanger

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 59659637

Next Projecten is ontstaan als handelsnaam van Next Recruitment, mijn oorspronkelijke bedrijf. Maar na 33 jaar werken in de recruitment branche ben ik mijn hart aan het volgen en doe ik wat ik leuk vind. Ik heb heel veel in mijn leven geschilderd, behangen, verbouwd en geklust zowel in mijn eigen huizen als bij heel veel vrienden en kennissen. Ik heb daarin heel veel praktische ervaring opgedaan. Ooit heb ik nog een opleiding tot jachtschilder gedaan, maar dat is heel lang geleden. Maar de liefde voor het schilderen is gebleven en voor het klussen in zijn algemeenheid. De voldoening die het geeft om mensen blij te maken na het afronden van een opdracht is een soort van "missie" geworden welke voortvloeit uit mijn grote gevoel voor dienstverlening. Tevredenheid van klanten is de garantie van het werk wat je levert. Betrouwbaar, verzorgd, netjes en vriendelijk tegen een betaalbare prijs. Ik moet niets, ik mag wel en doe het met plezier.............

Portfolio

Reviews (3)

 • in-huis project. Na verhuizing van opdrachtgever op regie basis lampen opgehangen, aangesloten, snoeren weggewerkt, kast in elkaar gezet, berging kasten gemonteerd en geplaatst. Schilderijen opgehangen, badkamer rekjes geplaatst, kapstok van steigerbuizen gemaakt en kastplanken gemonteerd.
  raadt vakman aan
 • Binnen schilderwerk woonkamer. Kozijnen schuren, afkitten met Acrylaatkit en vervolgens alle kozijnen en nieuwe plinten inclusief hoge openslaande deuren gronden en afschilderen met Sikkens.
  raadt vakman aan
  Heel prettig in omgang en profesioneel in aanpak.
 • Schuur veranderd in bijkeuken. Plafond verlaagd en gipsplaten aangebracht met 6 led spots. Voorzetwand geplaatst met 3 dubbele wandcontactdozen. Uitstort gootsteen geplaatst en drie keukenkasten gemonteerd en opgehangen. Tevens 6 Ikea kasten gemonteerd in dressing room met verlichting.
  raadt vakman aan
  Mijn ervaring met Next Projecten was uitstekend! Prettig contact met dhr de Haan. Hij heeft alles gerealiseerd wat ik wilde en kwam daarbij …