Nedkozijn
Beoordeling: 4.2 van 54.2581 reviews

• Julian, Dordrecht

Beoordeeld op 18 aug 2023
    Raamkozijnen: 2 kozijnen; Draai / kiepkozijnen, Deurkozijnen
    Enorm vlot geholpen, aardige hulp van het bedrijf en een fijne afwerking. Goed verzorgt schoongemaakt na oplevering!
  • Anoniem, Rotterdam

Beoordeeld op 19 jul 2023
    Tuindeuren: 2 deuren; Aanschaf van de deur, Installeren, Verwijder...
    Dramatisch! Niet doen. Na plaatsing van compleet nieuwe pui incl. balkon deur, knapte het ene na het andere glasdeel omdat dit te strak is gemonteerd. Het glas knapt dus zodra de zon erop schijnt, Nedkozijn is lastig om contact mee te krijgen, werkt niet professioneel en wilt de schuld van hun kwaliteit bij de betalende klant leggen. Wacht nu alweer 1 maand op het zoveelste geknapte glas dat moet worden vervangen. Enige antwoord wat ik krijg ‘is in productie’. Klantvriendelijkheid kennen ze hier tenminste niet. Bespaar jezelf gezeik en betaal iets meer voor een andere bedrijf dat wel kwaliteit en communicatie kan leveren.
    (Bewerkt op 25 jul 2023)

Geachte mevrouw, Wij hebben u meerdere malen uitgelegd dat thermische breuken niet onder garantie vielen. Ondanks dat hebben wij u 2x kosteloos geholpen (gratis ruiten vervangen). Maar wij blijven u ook niet eeuwig helpen omdat u zelf verantwoordelijk bent om de nodige maatregelingen te treffen tegen thermische breuken (per email verzonden). U komt onlangs weer met een nieuwe gebroken glas (3e x) en stelt ons verantwoordelijk hiervoor, Deze keer hebben wij duidelijk gezegd dat wij u niet meer kosteloos gaan helpen. Hierdoor zijn we ineens slecht en u maakt ons bedrijfsnaam onrechtvaardig en moedwillig zwart wat absoluut niet ethiek is. Nogmaals: het is absoluut geen productie-of montagefout, maar een alledaags natuurverschijnsel. De glazen door productie- of montagefouten gaan ter plekke kapot en zeker niet een paar weken later wat het nu het geval is.Dit is u ook uitgelegd. Wat jammer dat u thans doelbewust probeert onze goede naam aan te tasten door onware beschuldigingen van u.
  • U.j.g, Sliedrecht

Beoordeeld op 5 jun 2023
    Tuindeuren: 2 deuren; Onderdorpel vervangen van hardhout
    Er kwam een onverzorgde Turkse man wat bij mij al niet goed overkwam ik weet wat er met de deur is . Maar hij heeft het niet kunnen zeggen en hij is weggegaan met geen idee wat er met de deur is dus niet deskundig genoeg naar mijn idee
    (Bewerkt op 25 jul 2023)

Wat jammer dat u weet wat er aan de hand is met de deur maar toch zogenaamd "ons geroepen heeft". Wij kwamen in ons bestand uw naam althans iemand uit Sliedrecht met die initialen niet tegen. Als u toch hulp nodig heeft laat ons weten. Wij helpen u graag
  • Tim, Gorinchem

Beoordeeld op 21 jun 2021
    Tuindeuren: 1 deur; Aanschaf van de deur, Installeren
    NedKozijn heeft zeer netjes een schuifpui geplaatst. Afspraken netjes nagekomen, heldere offerte en duidelijke communicatie. Extra vragen werden vriendelijk beantwoord. Tijdens het plaatsen hebben de jongens heel netjes en opgeruimd gewerkt. Erg mooi werk!
  • Anoniem, Waddinxveen

Beoordeeld op 12 jun 2021
    Schuifpui incl montage (3,5 meter)
    Heel tevreden met het resultaat. De mannen werken hard en hebben alles goed en netjes afgewerkt.
  • Anoniem, Schiedam

Beoordeeld op 22 feb 2021
    Raamkozijnen: 1 kozijn; In overleg
    Ik heb twee keer een kozijn door Nedkozijn laten plaatsen. De eerste keer was ik zeer tevreden met de montage, echter duurde het maanden voordat de inzethor werd geleverd. Dit bleek uiteindelijk te maken met slechte communicatie binnen het bedrijf. De tweede keer had ik afspraken gemaakt over de afwerking van het kozijn. Mijn oude kozijn liep in een hoek, waarbij een stukje niet direct onder het raam zat. Het nieuwe kozijn zou over het gehele oude kozijn heen worden geplaatst. Voordat de vakmannen weggingen, beloofden ze dit nog af te maken. Uiteindelijk is het lelijk afgewerkt, het bedrijf zegt echter dat dit is hoe het hoort. Als ik het mooi afgewerkt wil hebben, moet ik nog 400 euro gaan bijbetalen. Hierdoor ben ik uiteindelijk niet tevreden met Nedkozijn.