Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

Beoordeeld op 10 mei 2023
    Vloeren: 50 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Heel fijn contact zowel voor als tijdens de klus. Het resultaat is prachtig en er is echt veel tijd en moeite in gestoken. Fijn!
  • Review door Claudia , Rotterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2023
    Vloeren: 50 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Lamelparket
    In de aanloop miste in wat communicatie maar bij de start van de klus is dat ruimschoots goedgemaakt. Iedere stap wordt besproken of getoond, zowel door de mannen op de vloer als achter de schermen. Je weet precies waar je aan toe bent wat betreft mogelijkheden en eventuele veranderingen in prijs. Het team bestaat uit heel vriendelijke en voorzichtige mannen die tijd nemen, mee denken en betrouwbaar zijn. Wat mij betreft was ons team echt het team van de maand! Heel tevreden. Klein puntje van kritiek is dat onze verwarmingsput niet afgedekt was en daar had zich flink wat vuil verzameld.
  • Review door Eric, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 jan 2023
    Vloeren: 65 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Wij hebben een eikenvloer van 60m2 laten schuren en lakken. Opdracht kon snel worden uitgevoerd en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Vloer ziet er uit als nieuw. Communicatie was duidelijke, en goed op de hoogte gehouden tijdens het project. Toen de vloer klaar was, was er nog wat troep achtergebleven. Na hier een bericht over te hebben gestuurd, zijn ze zelf langsgekomen om dit op te ruimen - wat een mooie oplossing was. Zou zeker NVC aanbevelen.
    Beoordeeld op 26 jan 2023
  • Review door ingeborg, Almere
    Beoordeeld op 13 jan 2023
    Vloeren: 75 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Rare organisatie. Ik had een overeenkomst bereikt maar moest vanwege prive omstandigheden de opdracht terug trekken. Ik kreeg als reactie van de vloeren centrale: Vreemd! Maar goed u zal u redenen hiervoor hebben. Ik vond dat een ongepaste reactie. Zo ga je niet met klanten om.
    (Bewerkt op 17 jan 2023)

Het moest allemaal heel snel!! Op 9 januari contact gehad via Werkspot. 10 januari de bezichtiging gedaan op lokatie en een advies gesprek gevoerd. Op 11 januari de offerte opgesteld en verzonden per e-mail. Op 11 januari akkoord verkregen op de offerte. Planning met veel moeite aangepast aan de wens van de klant. Op 12 januari akkoord ingetrokken door klant. Met inachtnemende van bovenstaande zou het toch op zijn minst gepast zijn als u ons alsnog bedankte voor alle genomen moeite! Dat u uw opdracht intrekt daar hebben wij alle begrip voor,ongeacht wat de redenen ook mogen zijn. Onze reactie; Vreemd,maar u zal uw redenen hiervoor wel hebben. Het is absoluut niet de bedoeling geweest om daarmee ons ongenoegen te uiten en u zeker hier niet mee te willen kwetsen. Het is wel kort door de bocht ons te beoordelen als raar bedrijf. Wellicht is het toch anders overgekomen als dat wij het bedoelden Onze welgemeende excuses daarvoor.

Reactie geplaatst 17 jan 2023
  • Review door Tom, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 jan 2023
    Vloeren: 60 m²; Vloer schuren; Massief parket
    Prachtig resultaat. Vriendelijk en professioneel team. Afspraken helemaal nagekomen. Zou ik iedereen aanraden
  • Review door Nick, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 22 dec 2022
    Vloeren: 55 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Enorm vriendelijke mensen zowel in het voor traject als tijdens de werkzaamheden. Doen niet moeilijk om nog even een vergeten plintje weg te halen en verrichten uitstekend werk. Prijs is erg goed en het resultaat is prachtig. Zeker voor herhaling vatbaar en echt een aanrader.