Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Assendelft
    Beoordeeld op 9 sep 2023
    Vloeren: 55 m²; Vloer schuren; Massief parket
    Voorspoedig, goede communicatie en er werd ons veel informatie gegeven over goed (en beter) onderhoud. Geweldig advies over combinatie met het weer, stukwerk (was nog nat geweest en NVC heeft uit eigen initiatief een andere datum aangeboden) en eerdergenoemd onderhoud ontzettend blij mee geweest. Er werden zelfs heel snel testers op de vloer gedaan omdat ik ietwat onzeker was over een nieuwe kleur.
    (Bewerkt op 29 okt 2025)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Landsmeer
    Beoordeeld op 3 sep 2023
    Vloeren: 51 m²; Vloer schuren; Massief parket
    super eindresultaat. We hadden zelf beter het advies moeten volgen vanuit NVC. Planning liep in het begin niet top maar NVC is oplossingsgericht met een mooi eindresultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 31 aug 2023
    Vloeren: 70 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Wij zijn ontzettend blij met de vloer! De communicatie vooraf liep goed. Op de dag zelf waren de mannen aardig en hielden ze ons goed op de hoogte met foto's en filmpjes en betrokken ze ons bij het maken van keuzes. Zij hebben de klus in één dag geklaard ipv de geplande twee dagen. De vloer ziet er ontzettend goed uit. Alles is goed opgedroogd en uitgehard. De administratie achteraf had iets beter/vlotter gekund, maar met zo'n mooie vloer maakt dat ook eigenlijk niet meer uit. Dankjulliewel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 26 aug 2023
    Vloeren: 40 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    De vloer is erg mooi geworden, de binnenhoeken is wat minder aandacht aan besteedt. Ook jammer is dat je nu na het schuren van het parket alle spijkergaatjes heel goed ziet. Ik had daar graag van te voren over ingelicht geworden. Ze hadden deze gaatjes kunnen dicht smeren maar dat is niet geadviseerd. Ook is de drempel bij de voordeur beschadigd omdat de grote schuurmachine er niet overheen is getild.
    (Bewerkt op 27 aug 2023)

Blij dat u tevreden bent met resultaat!!! De binnenhoeken(onder de keuken)zijn naderhand alsnog door ons opnieuw gedaan en naar tevreden opgeleverd aan u. Jammer dat u daar geen foto’s van geüpload heeft. Bedankt voor uw opdracht en voor eventuele nazorg/service kunt u altijd op ons rekenen.

Reactie aangepast 19 okt 2023
    Beoordeeld op 29 jul 2023
    Vloeren: 85 m²; Vloer lakken; Massief parket
    I was really impressed by their workers. They were very precise and besides doing their job they really want to make sure everything is done correctly. The wooden floor looks brand new.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 18 jun 2023
    Vloeren: 50 m²; Vloer schuren, Vloer lakken; Lamelparket
    Goede actieve communicatie vooraf en tijdens de klus, voor een goede prijs. Fijn meegedacht bij het uitkiezen van de kleur lak. Het resultaat is heel mooi. Er zaten daarna wel wat vlekken op de deuren en kleine beschadiging op de muur, maar niets wat met een likje verf en een doekje niet verholpen kan worden