Massief eikenhouten vloer gekocht via marktplaats. Was heel donker gelakt. De vloer moest compleet kaal geschuurd worden.
Hele fijne ervaring met deze mannen !!! Super professioneel en hele goede uitleg over de stappen die zij gingen doen. Resultaat is supermooi !!!
En de communicatie is ook supergoed (via Whatsup)
Kwaliteit/prijs is ook prima.
Dikke aanrader 👍🏻👍🏻👍🏻
Super! Ik ben heel blij met het resultaat en de vakkundige adviezen. NVC is flexibel en makkelijk bereikbaar. De mannen denken mee en vinden het geen probleem om nog een extra keertje lang te komen om wat beschadigingen bij te werken. Dank daarvoor!
Super snel onze vloer geschuurd en gelakt en deskundig advies gekregen! Wij zijn enorm blij dat we deze heren hebben ingeschakeld, nog voordat wij bijna zelf onze vloer hadden verpest. Duidelijk contact en goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden met het advies en service.
Zeer vriendelijke vakmannen die de klus netjes hebben uitgevoerd. De vloer staat er weer helemaal als nieuw bij. We hebben ook plinten laten plaatsen door NVC.
Zeker een aanrader.
Bedankt voor het oliën van onze vloer, we zijn erg blij met het resultaat. De Nederlandse Vloeren Centrale heeft een eerlijke prijs, reageert snel en communiceert vriendelijk. Aanrader! :)
Het contact met NVC Vloeren verliep erg prettig. We ontvingen een goed advies over hoe we onze vloer het beste kunnen laten uitkomen. En er was veel flexibiliteit wat betreft het afspreken van een datum waarop de vloer geschuurd en geolied zou worden.
Er is netjes werk geleverd en wij zijn blij met het eindresultaat. Wij zouden NVC vloeren zeker aanbevelen!
Meerdere malen contact gehad met NVC voordat de klus werd uitgevoerd. Geen vraag was te gek, ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Onze vloer is gepolijst en mat gemaakt. Het ziet er goed uit.