NA Handyman
Beoordeling: 5 van 55568 reviews

• Mark, Utrecht
    Beoordeeld op 14 feb 2017
    Opnieuw betegelen badkamer
    Goede vakman en fijne manier van werken! Voor deze opdracht was wat flexibiliteit vereist omdat materialen niet allemaal op tijd aankwamen. Hier ging Adam goed mee om.
  • Peter, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 sep 2016
    Renovatie kleine toiletruimte
    Adam heeft een extreem kleine en verouderde toiletruimte omgetoverd in een handig ingedeeld WC -miniparadijsje.Hij heeft uitstekend meegedacht en goede adviezen gegeven over wat wel en wat niet kan. Ik ben honderd procent tevreden over mijn nieuwe toilet. Hij spreekt geen Nederlands en zijn Engels is beperkt (Poolse stijl). Dit zou voor sommige mensen een belemmering kunnen zijn voor goed overleg. Daar tegenover staat dat je een intelligent en zeer sympathiek mens over huis krijgt!
  • Divine, Hazerswoude-Rijndijk
    Beoordeeld op 25 jul 2016
    Stucen/ tegelen badkamer
    Adam is Super netjes in zijn werk, is heel precies, en op tijd, goede communicatie, perfecte prijs/kwaliteit verhouding! Duurde wel iets langer dan verwacht, omdat wij moeilijke zeshoekige tegeltjes hadden voor het toilet. Alles ziet er tip top uit en zijn er erg blij mee! Dankje Adam! We zullen je contacten als we een volgende klus hebben! Groetjes, Nienke en Divine Wij zouden hem aan iedereen adviseren!
  • Hellen, Utrecht
    Beoordeeld op 12 jul 2016
    toilet 90 cm bij 90 cm verbouwen, hangtoilet
    Wij zijn er tevreden over het werk van Adam. Hij heeft ons toilet perfect gerenoveerd. Hij werkt erg netjes, komt zijn afspraken na, denkt mee en is bovendien erg vriendelijk. Ik zou hem zeker aanraden en voor een volgende klus zou ik hem weer bellen.
  • Olaf, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 mei 2016
    Badkamer 1.03m bij 1.52m verbouwen
    Heel erg tevreden! Het was passen en meten om iets van deze kleine badkamer te maken. En dat heeft Adam absoluut gedaan. Hij denkt mee en komt met suggesties voor een optimaal resultaat. Een aanrader!
  • Ralph, Naarden
    Beoordeeld op 29 mei 2016
    Toiletruimte verbouwen
    Adam heeft bij ons de wc beneden volledig vernieuwd. Wij zijn zeer tevreden. Hij is een rustige betrouwbare man, komt technisch bekwaam over en heeft perfect afgewerkt binnen de tijdslijn en binnen het budget die hij aangaf. Kan hem zeker aanraden.
  • Paul Jewell
    Beoordeeld op 24 apr 2016

Badkamer and toilet renovatie

Ik ben heel tevreden met het resultaat van mijn badkamer en wc. Adam is heel professioneel, vriendelijk en flexibel en hij werkt gewoon door tot de klus af is. Hij heeft zelfs alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Ik zou hem zeker weer inhuren.
  • Robert Fox
    Beoordeeld op 18 apr 2016

Badkamer and toilet renovatie

Adam heeft onze hele badkamer gerenoveerd. Hij is zijn afspraken nagekomen, heeft het werk binnen de afgesproken tijd afgemaakt en heeft zich flexibel opgesteld. Wij hadden nog niet alle benodigde materialen (douchewand & onderkast), maar wij wilden voor onze verhuizing al de rest geinstalleerd hebben. Dit is gedaan en Adam zal terugkomen om de laatste dingen te installeren zodra wij ze geleverd hebben gekregen. Er waren een paar foutjes, maar deze heeft hij zelf weer hersteld. Verder waren de kosten van de bouwmaterialen hoger dan van tevoren ingeschat, maar omdat zijn prijzen erg competetief zijn, zijn we wel binnen het budget gebleven. Wij zijn tevreden over het resultaat, de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Wij hebben Adam na de badkamer ook gevraagd om onze WC te verbouwen, wat ook goed gedaan is. Voor een volgende klus zouden wij Adam weer inschakelen. - Robert Fox & Tatiana Erlikh