NA Handyman
Beoordeling: 5 van 55568 reviews

• Steven, Almere
    Beoordeeld op 18 aug 2019
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douchescherm; Sanitair plaatsen
    Adam heeft bij ons een douchescherm geplaatst en ook de wanden van de keuken betegeld (andere klus). Erg goede vakman en een fijne man om over de vloer te hebben. Werkt heel secuur en netjes. We hebben in de nabije toekomst nog wat klussen en zullen hem dan weer benaderen.
  • Barnhoorn Ronald
    Beoordeeld op 17 jul 2019

Badkamer, WC, zolder renovatie

Wij hebben Adam gevraagd om onze badkamer en toilet helemaal te renoveren waarbij de badkamer echt helemaal moest worden aangepast. De oude badkamer had een radiator, wastafel, bad met douche en een toilet. Niets van de oude aansluitingen en afvoeren is hergebruikt. Alle afvoeren en leidingen heeft Adam opnieuw aangelegd. De wastafel is verplaatst naar de andere zijde, een inloopdouche moest worden gebouwd, er moest een opzet rand worden gebouwd die doorloopt van bad naar de doucheruimte. Het toilet is verplaatst kortom een enorme klus die Adam perfect heeft uitgevoerd we zijn echt enorm blij met het geleverde werk en de kwaliteit van het werk. Adam is een op en top echte vakman. <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnahandyman%2Fposts%2F2453831924863035&width=500" width="500" height="621" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>
    (Bewerkt op 18 jul 2019)
  • Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 29 nov 2018
    Complete badkamer renovatie
    We had our complete bathroom renovated by Adam. From start to finish, working with Adam was really pleasant. He is reliable, trustworthy, good communicator, transparent, easy to work with. We ordered all the materials ourselves and Adam installed everything. A few of the tasks were: setting the tiles, painting ceiling, installing shower, building nis, build in cupboard, install furniture and mirror. We even went on holiday and Adam worked while we were gone. I would definitely recommend working with him. Best, Luccas and Rocinta
  • Gerton, Velserbroek
    Beoordeeld op 4 jan 2018
    Badkamer renoveren
    Het ging hier om het renoveren van een badkamer. Wij kozen op grond van de recencies op Werkspot voor Nahandyman. Er is vlot en netjes gewerkt. Het resultaat daar zijn wij erg blij mee. De afspraken zijn allemaal nagekomen. Wij hadden het gevoel dat er heel goed met ons is meegedacht. Ieder besluit lag uiteindelijk bij ons, maar we kregen goede adviezen van Adam en die hebben we gevolgd. Voor ons was het ook fijn dat de nazorg dik in orde is. Bijvoorbeeld: de leverancier leverde een kast 3 maanden te laat. En al het werk was dus allang klaar. Geen probleem omdat Adam terugkwam (maanden nadat alles al klaar was) om ook deze kast nog op te hangen. Een nieuwe drempel en een nieuw stopcontact zijn door Nahandyman extra geleverd. Hier werd niets extra voor in rekening gebracht. Dit laat ons met een goed gevoel achter. Precies zoals we hadden gedacht op grond van de recensies op Werkspot, bij dit bedrijf draait het echt om de tevredenheid van de klant. Wij kunnen Nahandyman dus aanbevelen. Wij geven Nahandyman een 10.
  • Tuncay, Warder
    Beoordeeld op 22 okt 2017
    Installeren badkamer+toilet nieuwbouw casco opgeleverd
    Beste mensen, Bent u op zoek naar echte vakmensen die voor je een droombadkamer/wc kunnen realiseren dan moet je zeker bij NA Handyman zijn! Adam en Matheus verstaan hun vak goed en denken graag met je mee. Ze kunnen denk ik echt alles maken waar je blij van kan worden. Dankzij hun hebben ik en mijn vrouw een geweldige badkamer en een aparte wc kunnen realiseren. Ondanks onze hoge eisen hebben deze 2 heren werkelijk hun best gedaan om iets moois neer te zetten! Elke keer wanneer ik naar mijn badkamer of wc ga word ik een gelukkig mens. Naast hun technische vakbekwaamheid zijn ze zeer sociaal en betrouwbaar. Adam en Matheus, ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie werk! Ik voel me zo gelukkig dat ik de komende jaren gebruik kan maken van een mooi badkamer en wc. Ik plaats een paar foto's van onze badkamer en wc dat net af is. Let aub op de technische afwerking, smaak valt te betwisten :)
  • Marlou, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 sep 2017
    Badkamer renoveren
    In 1 woord: fantastisch! Prachtig werk geleverd, denkt mee en werkt erg snel en efficiënt! Ik zou 'm zo aanbevelen aan iedereen.
  • Liesbeth Spoelstra
    Beoordeeld op 11 jun 2017

Badkamer renovatie

Adam en zijn zwager hebben bij mij mijn badkamer omgetoverd tot een modern, strak en groter lijkend douche paradijs. Bovenop de afgesproken prijs kwam niets extra's ondanks dat er nog extra materiaal aangeschaft moest worden. Ze werken netjes en laten geen onnodige troep achter. Toen ze klaar waren en ik er na een paar dagen achter kwam dat ik zelf iets wilde laten veranderen kwamen ze binnen 3 dagen terug om het naar mijn nieuwe wensen aan te passen. Ik kan alleen maar zeggen top mannen en zeker aan te bevelen. Ik ben zeer tevreden en voor een volgende klus hoop ik ze weer te kunnen inhuren. Lies Purmerend. Adam can you place a photo by this review, i don't know how to do it. regards Lies
    (Bewerkt op 14 jun 2017)
  • P.J., Wormer
    Beoordeeld op 8 mei 2017
    Hangend toilet plaatsen en opnieuw betegelen
    We zijn heel blij dat we Adam en zijn zwager onze badkamer hebben laten verbouwen. Het is een ware metamorfose geworden. De werkzaamheden waren complex bestaande uit dak vernieuwen en stuken, betonvloer jekkeren in verband met omleggen toilet en douchegoot, vloer laten aflopen etc. etc. Adam is perfectionistisch en neemt de nodige om vakkundig werk af te leveren. Hij komt met goede ideeën die onze badkamer een upgrade heeft gegeven. De prijs voor zijn vakkundigheid is zeer redelijk. Als je met hem in zee gaat kun je vertrouwen dat het goed komt. Hij geeft garantie op zijn werk. En komt meteen langs om iets op te lossen Echt geweldig. De foto's spreken voor zich.
  • Juriaan, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2017
    Renoveren badkamer ca. 5 m2
    We hadden een kleine badkamer met weinig mogelijkheden qua ruimte. Adam heeft goed met ons meegedacht hoe we de badkamer goed konden inrichten en er vervolgens een prachtige badkamer van gemaakt. De afwerking is netjes en dit voor een goed betaalbare prijs. We zijn enorm tevreden! Adam werkt hard en houd zich aan afspraken. Ik kan hem zeker aanraden.
  • Lian, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 feb 2017
    Toilet renoveren
    Adam denkt mee in oplossingen, ik kon online mijn producten uitzoeken en hij heeft deze bij de bouwmarkt opgehaald. Adam is vriendelijk en punctueel. Hij heeft mooi en netjes werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden en raad hem zeker aan. Dank je wel Adam!