NA Handyman
NA Handyman
Beoordeling: 5 van 55567 reviews

Alle reviews (67)

  • Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 2 jul 2024
    Tegels zetten: Nieuwe installatie; Deel van een ruimte
    Adam was van tevoren goed bereikbaar om de klus te bespreken, en heel flexibel. Hij heeft de klus met veel kunde en precisie uitgevoerd. Hij doet wat hij belooft, en zelfs nog wat extra! Heel blij met het resultaat.
  • Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 18 jun 2024
    Tegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken
    Adam was available on a very short notice. He was polite, kind and didn’t leave untill the job was done. The tiles I bought were too strong for his saw so he bought a new one. That took some time and therefore he needed to stay longer, but that was no problem at all. I wanted to give Adam drinks and food but he didn’t accept, because he had his own. Adam is a really hard worker and I am really happy with the work he did. See the pictures for the results :) I would definitely recommend him if you need tilework in your bathroom, toilet and even kitchen!
    (Bewerkt op 30 jun 2024)
  • Chris Burg, Haarlem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 12 jun 2024
    Tegels zetten: 1 m²; Muur; Keuken
    Adam is very efficient, the work was done quickly and perfectly. Very happy with how the tiles look. Would highly recommend hiring Adam.
  • Ivan Butkevych, Vleuten
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 jun 2024
    Tegels zetten: 3 m²; Keuken achterwand; Keuken
    Adam did an excellent job. Arrived on time, took the exact amount of time he promised, communication was good and so far I am satisfied with quality. It is really hard to find a good handyman nowadays, Adam is one of them.
  • Marijke, Haarlem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 17 mei 2024
    Tegels zetten: 3 m²; Muur; slaapkamer
    De klus verliep heel soepel en netjes. We zijn heel blij met het eindresultaat en ik zou NA Handyman zeker aanraden.
  • Marloes , Haarlem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 20 apr 2024
    Tegels zetten: 2 m²; Muur; Keuken
    Heel erg mooi geworden! Adam is aardig, werkt netjes en vraagt een redelijke prijs. Ben ontzettend blij met het resultaat.
  • J, Overveen
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 15 apr 2024
    Tegels zetten: 4 m²; Muur; Keuken
    Ik ben heel blij met hoe de klus door Adam is uitgevoerd (achterwand tegels plaatsen in de keuken). Hij is erg professioneel en let enorm op details. Gaat heel grondig te werk, dat is gelijk te zien aan zijn resultaat en zijn houding. Echte vakman! Zou iedereen aanraden. Gelijk gevraagd of hij ook in mijn badkamer kit, plafond en voeg kan repareren. Thank you Adam for the excellent result, I was very glad of how it turned out.