Bekijk alle vakmensen

Multi Raamdecoratie

Beoordeling: 5 van 5552 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Wassenaar
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Kozijnspecialist

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 27359080

Multi Raamdecoratie is sinds 10 jaar exclusief dealer van ABZ Raamdecoratie en wij presenteren en leveren de raamdecoratie in Nederland en België. Wij leveren en monteren een uitgebreid pakket van raamdecoratie van rolgordijnen, jaloezieën, (vouw)gordijnen tot aan bijvoorbeeld shutters. Zo zijn wij gespecialiseerd in raamdecoratie speciaal voor kunststof- en aluminium kozijnen die kan worden gemonteerd zonder schroeven of boren. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, kunnen snel (vanaf 5 dagen levertijd) worden geleverd en hebben 2 jaar garantie. Multi Raamdecoratie, het betaalbare alternatief voor kwaliteitsraamdecoratie. Snel, betrouwbaar en betaalbaar. Ook voor zonwering van Nederlandse fabrikanten kunt u bij Multi Raamdecoratie terecht: van(terras) knikarm-, uitvalschermen, markiezen, screens, rolluiken tot aan volledige verandazonweringen. Kwalitatieve producten met veel optionele mogelijkheden Vanzelfsprekend monteren wij ook alle producten met onze eigen monteurservice.

Portfolio

Reviews (2)

 • Leveren en monteren screen
  raadt vakman aan
  Leiden
 • Echtpaar Den Haag Levering en montage raamdecoratie serre, keuken en slaapkamers, rolluiken slaapkamers en verandazonwering serre Mooie producten en goede prijsafspraken, levering- en keurige montage volgens afspraak, op tijd, uitgevoerd.
  raadt vakman aan
  Ik ben zeer tevreden over het plaatsen en afhandelen van de zonwering , rolluiken en plissé gordijnen. Zie beoordeling boven.