Montagevisie Slui
8x een metalen onderstel voor wastafelblad maken evt ook trappen
Goed werk geleverd, ontstane issues goed opgelostBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWormerMichiel LeeserMetaalbewerking: Lassen, Snijden; RVS
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanEr moeten twee RVS bakken worden gerepareerd. Bij de een moest een scheur worden gelast en de ander moest een nieuwe aansluiting worden gela…Berkel en RodenrijsMetaalbewerking: Lassen; Ijzer, Staal
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWij zijn super blij dat wij via werkspot montagevisie Slui hebben gevonden. Ondanks dat wij niet in de buurt wonen, nam Slui de moeite om o…Poeldijklola bolMetaalbewerking: Lassen; Staal
Stefan kwam binnen 24 u langs en heeft goed werk geleverd.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanRotterdamMetaalbewerking: Lassen; Ijzer
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNieuwerbrug aan den RijnMariëtte van der SchoorHek repareren: aan elkaar lassen van enkele hek delen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHet werk is precies zo gegaan, zoals we het wilden. Hek functioneert weer perfect. Slui reageert snel op berichten, is flexibel in de plan…AmsterdamArjan Florijn