MK Montage

MK Montage beoordelingen (124)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Sleen
    Beoordeeld op 2 feb 2015
    vervangen wastafelkraan
    Snel, vakkundig en goedkoop
  • Review door patrick, Assen
    Beoordeeld op 11 jan 2015
    inbouw toilet plaatsen
    zeer tevreden over de werkzaamheden!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenoord
    Beoordeeld op 30 dec 2014
    Repareren van 2 lekkende verwarmingen bij koppeling
    Goede ervaring, de afspraak kon snel gemaakt worden en prijs - kwaliteitsverhouding is prima.
  • Review door Dimitri, Bergentheim
    Beoordeeld op 25 nov 2014
    Aansluiten en persen van gasleiding.
    Mark gaat professioneel te werk. Hoewel de klus bij ons niet helemaal zo was als van te voren aangegeven is er naar een goede oplossing gezocht. Er werd flexibel ingesprongen op het probleem om toch de klus te klaren. Het extra werk wat er bij kwam is niet volledig in rekening gebracht. Erg netjes.
  • Review door Jeroen, Hijken
    Beoordeeld op 5 nov 2014
    doche thermostaat kraan vervangen
    Mark is een professional die zijn opdracht snel en kundig heeft uitgevoerd.
  • Review door Jan, Emmen
    Beoordeeld op 3 nov 2014
    Hangend toilet plaatsen en wanden + vloer tegelen
    Mark is een prima vakman die niet alleen de werkzaamheden netjes uitvoert maar ook meedenkt en rustig doorwerkt. De afgesproken werkzaamheden zijn op tijd uitgevoerd tegen een heel redelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmen
    Beoordeeld op 30 okt 2014
    Doorvoeren afzuigsysteem badkamer door dak
    Dakdoorvoer van ventilatieapparaat badkamer gerealiseerd ! Snelle reactie op werkspot , goede service, prima prijs en vakkundig. Misschien nog meer klussen in het verschiet :-) Topper!!!! Groeten Linda
  • Review door J.A., Oosterhesselen
    Beoordeeld op 23 okt 2014
    nieuw putje douche
    MK Montage kon op korte termijn langs komen om het doucheputje te repareren, Hij kon het bestaande putje waterdicht maken zodat we veel goedkoper uit waren dan we dachten. We zijn dik tevreden
  • Review door Marit, Hoogeveen
    Beoordeeld op 15 okt 2014
    Koud water kraan doet het niet
    Wanneer ik een afspraak wou maken bleek de monteur gelijk te kunnen. Binnen een uur een nieuwe kraan en alles werkte weer perfect. Prima service!