Milen Mihaylov

Milen Mihaylov beoordelingen (30)

Beoordeeld op 24 apr 2015
    Opnieuw Tegelen
    Een eerlijke hard werkende man , komt op tijd en een goede prijs kwaliteit verhouding.
    (Bewerkt op 25 apr 2015)

Reactie geplaatst 25 apr 2015
  • Review door J.C., Almere
    Beoordeeld op 6 apr 2015
    Vloertegels leggen en steenstrips bevestigen aan muur
    Onlangs heeft Milen bij ons tegelvloer gelegd en een wand voorzien van steenstrips. Kenmerkend voor Milen is zijn nauwkeurige manier van werken. Hij neemt de tijd om een mooi resultaat achter te laten. Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen Milen van harte aanbevelen.
  • Review door Inge, Den Haag
    Beoordeeld op 2 apr 2015
    Herstelwerkzaamheden muurtje tegelen
    Prima vakman, werkzaamheden duurden langer dan vooraf ingeschat maar heeft het keurig afgemaakt met de middelen die hem geboden werden. Was op tijd, werkte netjes en heeft goed werk afgeleverd. Ook met sleutels geven geen problemen gehad, netjes met betalingen, etc. Kon snel beginnen en heeft in het weekend gewerkt.

dakuwel

Reactie geplaatst 2 apr 2015
  • Review door Corry, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 mrt 2015
    schilderen vloer en aflakken
    Aardige vent, heeft het aangenomen werk keurig gedaan en komt zijn afspraken na! volgende x vraag ik hem weer voor een klus.

Reactie geplaatst 23 mrt 2015
  • Review door Robert, Almere
    Beoordeeld op 18 feb 2015
    Vervangen 2 x 60x60 keramische vloertegels in nieuwe inloopdouche
    We kunnen weer douchen! Milen heeft onze reparatie vakkundig en netjes uitgevoerd en na afloop alles keurig opgeruimd. Afspraak is perfect nagekomen: op tijd, goede communicatie via telefoon en email (Milen spreekt goed Nederlands, dat helpt ook). Al met al heel tevreden.

• Review door Cindy, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 feb 2015
    Badkamervloer betegelen +/-5 m2
    Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De badkamervloer ziet er prachtig uit. Zeer goed afgewerkt. Milen gaat professioneel te werk. Hij heeft gezocht naar de beste oplossing toen hij ontdekte dat er veel ongelijkheden in de vloer en muren zaten, zodat er aan onze wensen voldaan konden worden. De wensen van de klant stelt hij voorop. Milen verschijnt keurig op de afgesproken tijd en de prijs die hij vraagt is gunstig voor ons geweest!! Bij een volgende klus schakelen wij Milen weer in.
    (Bewerkt op 13 feb 2015)

dank,zou ik graag werkte van nieuw voor u.

Reactie geplaatst 13 feb 2015
  • Review door no, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 4 aug 2011
    Goedkope schilder gezocht
    Mijn ervaring met deze vakman is zeer prettig. Milen is betrouwbaar, werkt netjes en snel. Hij is erg precies en wil alleen goed werk afleveren. Dat is prettig. Ook heeft Milen zich netjes aan de planning gehouden. Ook was hij bereidt om iets extra’s te doen zonder hiervoor meteen iets terug te verwachten. Hij heeft ons huis echt heel netjes geschilderd.

• Review door Audny, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 jul 2011
    Afvoeren sloophout
    Milen heeft de klus goed gedaan. Hij belt op tijd om te laten weten wanneer hij aankomt of hoe laat hij volgende dag weer terug komt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Beoordeeld op 4 jul 2011
    binnenschilderwerk
    Hij is de best met alles !!! Hij werkt goed en snel. Ik had geen problemen met hem.

• Review door Martin, Aalsmeer
    Beoordeeld op 29 jun 2011
    2 Dakkapellen
    Milen was direct beschikbaar en heeft de opdracht voor het schilderen van twee dakkapellen met zorg uitgevooerd. Hij bleek een goed vakman en heeft het werk met zorg en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft verdere suggesties gemaakt voor het verzorgen van ander schilderwerk dat in de toekomst moet worden uitgevoerd.