Milen Mihaylov

Milen Mihaylov beoordelingen (30)

• Review door Dingeman Coumou
    Beoordeeld op 12 okt 2017

Titel- badkamer verbouwen uitbreiden , timmerwerk, stukwerk, schilderwerk

Dank u wel ik zou er altijd zijn als u mij nog een keer belt. mvg,Milen.

Reactie geplaatst 12 okt 2017
  • Review door Frederieke, Haarlem
    Beoordeeld op 26 apr 2017
    Tegels zetten keukenvloer, keukenwand, wc en badkamer (+/- 30 m2)
    Milen heeft redelijke recensies op werkspot maar is GEEN goede of professionele tegelzetter. Onze badkamer in Haarlem heeft hij grondig verpest door de 60x60 wandtegels zo lelijk op de wand te zetten dat er enorme kieren en lelijke kitnaden te zien zijn. Uiteindelijk hebben we een andere tegelzetter moeten inhuren om alles opnieuw te doen. Geen vakman maar een beunhaas.
    Beoordeeld op 24 mei 2016
    renovatie badkamertje + stuccen twee kamers begin mei
    Milen heeft goed en snel werk geleverd bij het renoveren van mijn badkamer en toilet en het stucen van een aantal muren. We hebben duidelijk van te voren besproken wat er moest gebeuren - daarvoor heeft hij echt de tijd genomen. We hebben twee keer meer dan een uur de klus uitgebreid besproken. Daarbij heeft hij goede suggesties gedaan. Zelf was ik tijdens de renovatie op vakantie, dit was geen probleem want hij heeft prima gewerkt zonder bemoeienis van mijn kant. Alles ziet er prima uit! Muren zijn helemaal egaal en de badkamer helemaal netjes. Bij het tegelen is heel goed uitgedacht hoe deze uitgelijnd moeten worden en er was amper snijafval. Kitrandjes ook goed. Hij is ook altijd op tijd, of zelfs eerder.

Dank u wel voor de goede referentie. Ik ben heel blij dat u tevreden bent. Ik werk altijd graag bij u.

Reactie geplaatst 24 mei 2016
  • Review door Jorrit, Duivendrecht
    Beoordeeld op 10 feb 2016
    Tegels plaatsen (keukenvloer) in driehoek vorm
    Erg tevreden! Goede en betrouwbare vakman.

heel hartelijk bedankt

Reactie geplaatst 10 feb 2016
  • Review door Anne, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 jan 2016
    marmeren vloertegels leggen in keuken
    Mijn ervaring met Milen is prima. Hij werkt degelijk, keurig, strak. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Hij heeft antieke marmeren vloertegels in mijn keuken gelegd en wandtegels op keukenmuur, beiden erg goed. Ik geef geen 10 voor alle onderdelen want dat gaat wel erg ver maar t zit er zeker dicht tegenaan!
  • Review door joce, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 dec 2015
    zitkamer, hal en toilet betegelen totaal 40m2
    Ik heb goede ervaring met dhr Milen, hij heeft veel ervaring en geeft adviezen. Zijn offerte is terecht en geeft waar voor zijn werk.
    Beoordeeld op 10 dec 2015
    Wanden van de douche tegelen
    Milen is een betrouwbare vakman die zijn afspraken nakomt en goed overlegt wat hij gaat doen
  • Review door REMCO, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 nov 2015
    tegelvloer in keuken leggen
    Milen heeft op tijd en volgens afspraak een tegelvloer in mijn keuken gelegd. Het werk is netjes en secuur uitgevoerd, ik heb geen klachten

Dank,ik weer werkte voor u mvg. Milen

Reactie geplaatst 30 nov 2015
    Beoordeeld op 27 okt 2015
    Wanden badkamer tegelen
    Harde werker, met wie je goed afspraken kunt maken. Milen heeft mijn badkamer betegeld. De klus is netjes binnen planning en budget opgeleverd. Ik kan hem van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 30 nov 2015)

Dank u Gijs