Middel Afbouw
119 reviews

Werkspot-gebruiker uit Erica

Beoordeeld op 1 mei 2018

stucwerk bovenetage 100 m2

Prima werk, prima mensen. Geen stucloop laten leggen maar dat was achteraf wel beter geweest. Aan te raden!

(Bewerkt op 15 dec 2024)

Werkspot-gebruiker uit Coevorden

Beoordeeld op 8 feb 2024

Zoldergang stucadoren

Werkspot-gebruiker uit Enschede

Beoordeeld op 9 nov 2017

Muur glad afwerken / stucwerk

We hadden snel een stukadoor nodig, omdat we zelf vergeten waren om tijdig iemand in te schakelen. Door uitval van een klus kon Middel Afbouw meteen de volgende dag komen. Leuk contact, nette prijs, afspraak is afspraak en goed werk geleverd. Waar zijn ze nog dit soort vakmensen die met plezier hun werk doen, vlot kunnen schakelen en je geen poot uittrekken omdat de markt weer is aangetrokken?

(Bewerkt op 23 okt 2023)

Werkspot-gebruiker uit Hoogeveen

Beoordeeld op 21 mei 2023

Stucen: 40 m2 wanden

Werkspot-gebruiker uit Ommen

Beoordeeld op 19 sep 2019

Spagtelputz en of spuitwerk

Roy en Henk hebben het werk goed, strak, op kleur en snel uitgevoerd. Het is super mooi geworden, echte vakmannen! Henk en Roy zijn zeker een aanrader als u een stucadoor nodig heeft voor uw nieuwbouw woning. Ik moet er wel bij zeggen dat Henk graag in het begin van de dag een kan koffie krijgt😉😉 Roy en Henk bedankt en we spreken elkaar!!!

(Bewerkt op 28 okt 2021)

Raoul, de Wijk

Beoordeeld op 23 jun 2021

Stucen: Woonkamer

Werkspot-gebruiker uit Hardenberg

Beoordeeld op 22 jun 2021

Stucen: 5 m2 wanden; 48 m2 plafonds

Zeer tevreden over de communicatie en de snelle afhandeling van het stuccen van het plafond.

Bianca, Meppel

Beoordeeld op 7 mrt 2021

Stucen: 100 m2 wanden

Henk en Roy hebben goed werk afgeleverd. Erg tevreden over het eindresultaat. Ze komen hun afspraken na.

Olaf, Emmen

Beoordeeld op 25 feb 2021

Stucen: 18 m2 wanden

Snelle communicatie , duidelijk en netjes

Cor, Zuidlaren

Beoordeeld op 12 feb 2021

Stucen: 25 m2 wanden; 55 m2 plafonds

MiddelAfbouw is een pareltje in ons bedrijfsleven . Al drie generaties lang zijn ze werkzaam in deze sector . En dat is niet voor niets . Ze bellen snel terug als je met vragen zit, zijn niet te beroerd om je voorzien van tips en advies. En het belangrijkste is dat ze gewoon vakwerk leveren . Wij hadden een klus waar de benedenverdieping voorzien moest worden met glad stucwerk. We zijn erg blij met het resultaat en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen