MHC Vloeren
Vloer schuren en olien / lakken
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMarc heeft onze vloeren op de bovenverdieping en de benedenverdieping geschuurd en geolied / gelakt. Ook denkt hij mee en heeft hij uiteinde…Nieuw-BeijerlandMarc BoerLamelparket/ multiplank visgraat leggen 40m2
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWat een vakman! Absolute aanrader. Mark van MHC vloeren heeft bij ons een prachtige visgraat vloer gelegd en boven een houten planken vloer.…EindhovenParketvloer sturen en olien
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMark heeft bij ons de eiken houten vloer heel netjes geschuurd en gelakt en heeft het hele huis voorzien van nieuwe plinten. Het is echt net…RijenBeneden verdieping bestaande tegelvloer egaliseren met egaline en vervolgens PVC-vloer plaatsen en afwerken met MDF-rechte plinten Bovenverdieping: plaatsen van click PVC-vloer en afwerken met MDF-rechte plint
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMark heeft 3 jaar geleden bij ons thuis de benedenverdieping aangepakt en afgelopen augustus de bovenverdieping. Beide werkzaamheden zijn to…Parketvloerrenovatie 8 m² Eiken 3-strookslamel intanden en aanhelen in bestaande lamelvloer 90 m² Eiken 3-strooks lamel overschuren, voegen en de vloer opnieuw behandelen met Ciranova 2 componenten parketolie 20 m¹ mdf rechte plint plaatsen incl. afkitten 30 m¹ massief eiken deklijsten plaatsen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanProfessionele aanpak en alles volgens afspraak. We zijn erg content over zijn werk. Heel mooi geworden! In februari begonnen met de klus en…45 m² Eiken duo-vloer wit geolied, vastverlijmd op een bestaande beton-cemntdekvloer met vloer verwarming. De vloer is afgewerkt met massief eiken plinten, deklijsten en aluminium afwerkprofielen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVia vrienden van ons bij Mark terechtgekomen en heeft een half jaar geleden onze eiken vloer behandeld. In eerste instantie waren we nogal …