Bekijk alle vakmensen

Menick Verwijk & Wittenburg

Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Nibbixwoud
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Keukenmonteur
 • Badkamer specialist
 • Sloopbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 78124786

Beste klant, Lees dit onderstaande AUB goed.... Wij zijn Max Menick en Luwe Verwijk en eigenaren van de onderneming Menick Verwijk & Wittenburg Wij hebben veel ervaring met sloop- en demontagewerkzaamheden. Onze ervaring hebben wij opgedaan door te werken bij draagbalken.nederland. En later zijn wij voor onszelf begonnen. Van het demonteren van keukens en badkamers tot het strippen van een gehele woning. Dit doen wij voor een zeer scherpe prijs en wij kunnen op kort termijn beschikbaar zijn. De klussen doen wij samen en als er een klus te groot is voor ons tweeën dan hebben wij nog werknemers die met ons mee kunnen om de klus te klaren Prijzen variëren per klus. Bij grote klussen komen wij vrijblijvend langs om een offerte op maat te maken met alle uitleg van dien. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Indien het toch langer duurt dan geschat komen wij de klus vrijblijvend afmaken. Wij hopen snel met u in contact te komen. Groetjes Max en Luwe.

Portfolio

Reviews (28)

 • Sloop: 3 m2; Gedeeltelijke sloop - binnen
  raadt vakman aan
  super communicatie, ontzettend vriendelijk, snelle aanpak, erg goed gedaan, ze weten wat ze doen. Zeer aan te bevelen, altijd weer!
  Amsterdam
  Jantje Fleischhut
 • Afvoeren: Meubels, Huishoudelijke apparatuur, Kleine elektrische go...
  raadt vakman aan
  Heel positief, beleefd, grondig aan het werk. Ik zou ze aan anderen aanraden.
  Amsterdam
 • Sloop: 8 m2; Gedeeltelijke sloop - binnen, Opening in muur maken
  Danielle Boos
  Redelijk goed wat ik vroeg is uitgevoerd. Had wat strakker gemogen want nu moest de afwerker ( andere klus) meer doen en kostte mij daardoor…
  Lees meer
  Hoorn
  Danielle Boos
Bekijk alle reviews