M2-Onderhoudsbedrijf

M2-Onderhoudsbedrijf beoordelingen (79)

Beoordeeld op 19 jul 2011
    raamkozijn vervangen incl dubbelglas
    Heel ervaren bedrijf, goede service en een heel mooi resultaat
  • Review door Carla, Den Dolder
    Beoordeeld op 29 jun 2011
    plaatsen glas in tuindeur
    Nadat we de opdracht goed hebben doorgenomen is deze naar volle tevredenheid uitgevoerd. We hadden daarbij prettig contact.
  • Review door saskia, Utrecht
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    Rotte kozijnen repareren
    Het werk is perfect en zeer professioneel uitgevoerd. Een echte vakman di eik iedereen kan aanbevelen.
  • Review door Rui, Utrecht
    Beoordeeld op 15 jun 2011
  • Review door Bernard, Utrecht
    Beoordeeld op 9 jun 2011
    Balkonkast
    Michel heeft een hele mooie balkonkast bij ons gebouwd voor een scherpe prijs. Hij dacht gelijk met ons mee en hield veel rekening met de oude stijl van ons huis. Hij heeft veel oog voor detail en wil alles tot in de puntjes afwerken. Een vakman!!
  • Review door Mark, Huis ter Heide
    Beoordeeld op 5 jun 2011
    Binnendeur plaatsen
    Netjes gewerkt. Ben tevreden over de afwerking.
  • Review door Robert, Woerden
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    Vervangen onderdorpel kozijn
    Vandaag een opdracht geplaatst voor het met spoed vervangen van een glaslat van mijn kozijn (ivm komende schilderswerkzaamheden). Na 1,5 uur reageerde Michel van M2 onderhoudsbedrijf en nog eens 1,5 uur verder begon Michel al aan de klus. Helaas bleek na het verwijderen van de glaslat ook de onderdorpel volledig verrot te zijn, op eigen initiatief bood Michel aan om ook deze te vervangen. Na 3 uur stevig doorwerken was de onderkant van het kozijn weer als nieuw (netjes afgewerkt, gekit en voorzien van grondverf). Ook het opruimen van de troep werd niet vergeten. Een aanrader!
  • Review door Joost, Utrecht
    Beoordeeld op 11 mei 2011
    Onderdorpel plaatsen
    Ik wilde mijn kozijn gaan schilderen en kwam erachter dat de onderdorpel wegens houtrot moest worden vervangen. Gemakshalve had ik de oude onderdorpel zelf al verwijderd. Dit betekende wel dat er snel een nieuwe moest komen. Na plaatsing van de opdracht op werkspot reageerde Michel erg snel. Na mailcontact hebben we gebeld en op korte termijn een afspraak gemaakt. Michel heeft vakkundig een nieuwe onderdorpel geplaatst en het geheel in de grondverf gezet. Op eigen initiatief heeft Michel ook die voordeur, die enigszins klemde, gerepareerd! Mocht ik nog een keer een opdracht plaatsen, neem ik eerst contact op met Michel om te vragen of hij beschikbaar is. Een aanrader!
  • Review door Vincent, Vleuten
    Beoordeeld op 1 mei 2011
    Kit verwijderen en aanbrengen
    Snelle reactie, heldere afspraken, vriendelijke service en prachtig resultaat.