M2-Onderhoudsbedrijf

Beoordeeld op 18 feb 2020
  • Review door F., Utrecht
    Beoordeeld op 26 mrt 2017
    Vervangen toilet
    Michel heeft kennis van zaken. Is wat betreft klantvriendelijkheid een voorbeeld voor andere bedrijven.
  • Review door Josje, Utrecht
    Beoordeeld op 14 mrt 2017
    Binnendeur plaatsen
    Reageert snel en levert goed werk. Echt een aanrader!
  • Review door Ohad, Utrecht
    Beoordeeld op 3 feb 2017
  • Review door Romar, Utrecht
    Beoordeeld op 30 mei 2016
    WC Renovatie in Utrecht
    Michel is een goede vakman en heeft ons zeer goed geadviseerd en top werk geleverd. Denkt goed mee, ook over zaken buiten de opdracht om. Reageert snel en is betrokken bij het resultaat, staat er garant voor dat het uiteindelijk naar wens opgeleverd wordt. Zeker aan te raden!
  • Review door Irene, Utrecht
    Beoordeeld op 29 mrt 2015
    Binnenwand plaatsen in nieuwbouw woning Utrecht, 79,5 cm x 306 cm
    Michel is een heel kundige en vriendelijke vakman. Hij is eerst langsgekomen om ons te adviseren hoe we de klus het beste konden uitvoeren tegen een zo laag mogelijke prijs. In principe hadden we hem niet eens nodig dacht Michel, maar wij zijn zelf niet zo heel handig dus wij hebben hem alsnog ingeschakeld. Naar volle tevredenheid. Michel heeft de wand met inbouwkast snel geplaatst en netjes afgewerkt. Hij was zo flexibel om op heel korte termijn te komen en heeft zelfs nog iets langer doorgewerkt om de klus af te maken. In de toekomst zullen we hem zeker vaker benaderen.
  • Review door Richard, Utrecht
    Beoordeeld op 2 feb 2015
    Vervangen douchevloer
    Kundige vakman. Denkt goed mee en stopt niet voordat het perfect afgewerkt is.
    Beoordeeld op 27 aug 2014
  • Review door Nienke, Utrecht
    Beoordeeld op 10 jun 2014
    Spoed! Slot vervangen
    Prima service, er moest een slot gemaakt worden en dat kon diezelfde middag nog worden opgelost. Prijs/ kwaliteit is goed (voor zover te beoordelen na een kleine opdracht als dit) en verder een flexibele persoonlijkheid.
  • Review door Koen, Utrecht
    Beoordeeld op 12 feb 2014
    Lekkende douchebak repareren
    Michel reageerde direct op mijn opdracht en bood aan om vrijblijvend langs te komen om de zaak te inspecteren. Het probleem van de natte badkamervloer bleek echter geen geen lekkage te zijn, maar veroorzaakt te worden door een kier tussen de douchedeuren. Vervolgens bood Michel aan om een offerte te maken voor o.a. het stellen van de deuren, maar hij was allesbehalve opdringerig. Kortom, een goed meedenkende vakman die vertrouwen wekt. Als ik de volgende keer een klus heb, weet ik hem te vinden!