Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

M.r.s.oudwoude

Beoordeling: 5 van 5553 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Oudwoude
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 68487746

WELKOM BIJ M.R.S.-OUDWOUDE UW SCHOORSTEEN-VEEGBEDRIJF! M.R.S. Oudwoude staat voor Multi-Reiniging Service Oudwoude. Mijn naam is Gedi Kerkstra. Na jarenlange ervaring met schoorsteenvegen bij een werkgever ben ik nu voor mijzelf begonnen, samen met mijn partner Johan de Jong. Wij staan voor goed werk leveren en een goede service naar de klant toe. Daarnaast bieden wij nu een all in one service, 1 bedrijf voor al uw reinigingsdiensten! Met alle passie voor het vak hopen wij u als toekomstige klant welkom te mogen heten! Voor het vegen van de schoorsteen door gediplomeerde (ASBP) schoorsteenvegers. Bent u bij M.R.S. Oudwoude aan het juiste adres. Ook beschikt ons team over gediplomeerde en gespecialiseerde Ongediertebestrijders! Last van wespenplaag? M.R.S.Oudwoude staat 24/7 voor u klaar!! Tevens reinigen van mechanische ventilatie systemen. Met veel passie voor het vak en altijd een goede service hopen wij u als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

Portfolio

Reviews (3)

 • Schoorsteenvegen
  raadt vakman aan
  Afspraak gemakkelijk on-line gemaakt op passend tijdstip. Schoorsteenveger komt in traditionele outfit de schoorsteen proffesioneel vegen vo…
  Lees meer
 • Schoorsteenvegen
  raadt vakman aan
  Goede communicatie in het voortraject, perfecte service tijdens het schoorsteenvegen, en een erg vriendelijke en kundige medewerker.
 • Schoorsteenvegen
  raadt vakman aan
  zeer tevreden over geleverde kwaliteit en planning afspraak. MRS beveel ik aan voor het vegen van uw schoorsteen.