M. Duitscher Installatie Techniek
Boiler: Aanschaf, Installatie, Verwijderen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPlotseling was een oude boiler uitgevallen. Duitscher Installatietechniek reageerde vlot op een vervangingsverzoek en ook de vervanging zelf…GroningenRon KremerCV ketel repareren: Ketel maakt vreemde geluiden
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanGroningenJohan de HekVervanging cv ketel
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVerstand van zaken, denkt mee, eerlijke prijs en strakke afwerking. Heldere advisering en nooit te beroerd voor een nadere toelichting. E…CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; inpandige berging
Kunnen hem wel aanbevelen !!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanTolbertK. van der LaanThermostaat: Zoneregeling; Installeren
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSnel, en duidelijk, Martin denkt mee en adviseert. Het geleverde werk is zeer netjes, en de communicatie meer dan goed! Ik beveel Martin zek…GroningenSteven DrentheKapotte kunststof radiator leiding repareren/vervangen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMartin heeft mij enorm geholpen na het per ongeluk doorboren van een radiatorbuis. Ook heeft hij de waterleidingen direct goed buiten de muu…GroningenWouter NijenhuisRepareren leidingen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMartin heeft mij enorm geholpen na het per ongeluk doorboren van een radiatorbuis. Hij kon snel komen kijken en heeft de leiding onder de v…Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Leidingen of af...
Was heel snel beschikbaar, goede communicatie en alles volgens afspraak. Zeer tevreden!Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanGroningenFreek van der Helm