Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

Lua

Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Assen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 75719290

We zijn een klein en jong schoonmaakbedrijf met ervarende medewerkers op het schoonmaakgebied. Onze rijke ervaring in dit gebied, weerspiegeld zich in de praktijk. Dit mede door de feedback van onze klanten. Hierdoor wordt toegang tot verbeteringen en ideeën wisselingen gestimuleerd. Door de feedback van onze klanten, kunnen wij hun individuele belangen behartigen. Dit heeft ertoe geleid dat er een overvloed was van opbloeiende relaties. Ook is er ruimte voor de klant om onverwachte situaties door te geven aan ons, zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden. We zijn een klein en jong schoonmaakbedrijf met ervarende medewerkers op het schoonmaakgebied. Onze rijke ervaring in dit gebied, weerspiegeld zich in de praktijk. Dit mede door de feedback van onze klanten. Hierdoor wordt toegang tot verbeteringen en ideeën wisselingen gestimuleerd. Door de feedback van onze klanten, kunnen wij hun individuele belangen behartigen. Dit heeft ertoe geleid dat er een overvloed was van opbloeiende relaties. Ook is er ruimte voor de klant om onverwachte situaties door te geven aan ons, zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden. Staf: Het dienen van mensen is onze doel. Een zelfstandige medewerker of een team is/ zijn zelf verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden bij een klant. Medewerkers die bij ons in dienst komen moeten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Portfolio

Reviews (3)

 • Wekelijks Schoonmaak (eengezinswoning)
  raadt vakman aan
  Ze werkt erg hard en is grondig. Wat ik erg fijn vind aan Lua is dat ze betrouwbaar is en altijd komt opdagen, iemand die zich aan de afspra…
  Lees meer
 • Wekelijks Schoonmaak (volledige woning)
  raadt vakman aan
  Lua is een harde werker, we heeft oog voor detail en werkt erg secuur. Lua denkt ook graag met je mee en dat vind ik erg fijn.
 • Interieur schoonmaak
  raadt vakman aan
  Mijn kamer ruikt weer helemaal lekker 🥳