levhinteriors

Kom in contact

Goed om te weten

  • Geverifieërd door Werkspot
  • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

Ontwerper

Over dit bedrijf

KvK - 82697841
‘’Durven, dromen en doen en dat alles met een flinke dosis LEVH’’. Dit is mijn levensmotto! Op mijn 18e ging ik alleen naar Uganda, omdat ik iets voor een ander wilde betekenen. Één jaar later verhuisde ik naar Bangkok in Thailand om te werken bij een architectenbureau. LEVH hebben in het leven is iets wat mij typeert. Mijn creativiteit, iets voor een ander kunnen betekenen en mijn passie voor het interieurvak bracht mij een nieuwe uitdaging: LEVH interiors. Wat ik écht belangrijk vind? Een fijne samenwerking! Het ontzorgen en samen enthousiast worden over jouw nieuwe look. Iedereen heeft een andere visie en daar weet ik dan ook perfect op in te spelen. Ik streef samen met jou naar een ontwerp dat écht bij jouw wensen, eisen en behoeftes past! AANBOD: Interieur advies: 
Verzamel al je vragen en ik kom bij je langs! Heeft je woonkamer een touch-up nodig of heb je handvatten nodig om je slaapkamer knusser te maken? Mis je net die spullen in je interieur om er een eenheid van te maken? Dan is de design date iets voor jou! Een (online) interieur advies van 2 uur vol met inspiratie, oplossingen & tips. Naderhand maak ik een uitgewerkt rapport met de besproken punten. Hierin vind je moodboards, kleuren en materialen plan. Met dit rapport kun je vervolgens aan de slag! Kosten: €250,00 incl. BTW (buiten Eindhoven is dit ex. reiskosten) 
Interieurontwerp: Elk project is anders en vraagt om een passend ontwerp. Daarom start ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw wensen en eisen. Na dit gesprek maak ik een persoonlijke offerte. Zo weet je snel wat ik voor je kan betekenen. Dit bevat een indelingsplan per ruimte, moodboards, 2D & 3D visuals, kleur- en materialenplan, meubelplan, lichtplan, shoppinglist en het plan van de presentatie. Ook handig om te weten: ik vind het ontzettend belangrijk dat hoe groot of hoe klein je budget ook is, je interieur warm en eigen aanvoelt. Ik kan dan ook in elk budget werken en denk graag met je mee over de mogelijkheden. Liever een losse optie? Zoals enkel een styling opdracht, keukenontwerp of een 3D ontwerp? Ook daarin help ik je graag!  LEVH interiors is gevestigd in Eindhoven.