Klusservice DvandenB
Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews

• mary, Tilburg

Beoordeeld op 28 mei 2020
    Badkamer vernieuwen
    Een tijd geleden heeft Dennis bij ons een badkamer gemaakt ondanks de kleine ruimte , dit werk heeft hij geweldig uitgevoerd, het is erg mooi geworden precies zoals wij het wilden hebben , Dennis is een erg aardige vent en zeer kundig en vindingrijk als hij een probleem mocht tegen komen , wij zijn erg blij met ons kleine badkamertje.
    (Bewerkt op 29 mei 2020)
  • Anoniem, Tilburg

Beoordeeld op 11 feb 2020
    Keuken: stuken, plafond plaatsen, vloer leggen + evt. keuken plaatsen
    In het kader van beter laat dan nooit: Dennis heeft in april vorig jaar onze keuken vervangen. Hij is vriendelijk en denkt ontzettend goed mee. Bovendien zijn de mensen die hij inhuurt (voor de elektra en het stucwerk) echte vaklui. Wij zijn heel tevreden en zullen zeker aan hem denken als we gaan verhuizen of bijvoorbeeld een nieuwe badkamer nodig hebben!
  • André, Tilburg

Beoordeeld op 10 mei 2019
    Badkamer: Complete renovatie; 4 m2
    Dennis is een vakman! De badkamer en toilet zijn naar volle tevredenheid gerenoveerd; Dennis communiceert zeer goed: hij zal niks zomaar uit zichzelf gaan doen, maar vraagt altijd eerst wat wij willen ( bijv. stopcontact hoger of lager, naar links of iets naar rechts enz. ) komt met goede voorstellen, houdt zich aan de afspraken. Lof voor zijn werk en verwen hem met eierkoeken met noten en worstenbrood!
  • Lieve, Tilburg

Beoordeeld op 23 mrt 2018
    Leidingwerk verleggen tbv nieuwe keuken
    Dennis heeft de electra, het leidingwerk en het aansluiten van onze nieuwe keuken verzorgd. Super service! Net werk geleverd, niets was teveel, fijne communicatie, eerlijke prijs. Bij een volgende klus maken we graag weer gebruik van Dennis zijn diensten. .
  • Voogd, Tilburg

Beoordeeld op 15 mrt 2018
    Verwijderen keuken en wandtegels
    Dennis heeft onze oude keuken verwijderd en het toilet gerenoveerd. Naar volle tevredenheid, we zijn blij met het resultaat. Dennis denkt mee, voelt zich verantwoordelijk en werkt netjes. Bij een volgende grote klus zullen we zeker weer aan Dennis denken.
  • L., Sprang-Capelle

Beoordeeld op 19 jun 2016
    Renoveren badkamer, keuken, toilet, bijkeuken en hal
    Dennis heeft onze keuken, bijkeuken, toilet en badkamer geheel gerenoveerd en het resultaat is schitterend geworden! Hij werkt hard, nauwkeurig en denkt goed met je mee. Hij rust niet voor hij de perfecte oplossing heeft bedacht voor de onvoorziene dingen die op zijn weg komen. De collega-werkers die door hem zijn geregeld zoals de stucadoor, tegelzetter en electriciën zijn ook vriendelijke vakmensen die hun werk netjes opleveren en achterlaten. Dennis heeft alles goed begeleid. Het hele traject is voor ons zorgeloos verlopen en zijn daarom heel blij met Dennis. We zullen hem zonder enige twijfel voor toekomstige klussen benaderen. Dennis, enorm bedankt voor je inzet. We zijn erg blij met het resultaat!
  • André, Tilburg

Beoordeeld op 23 jan 2015
    aanpassen bestaande badkamer
    We hebben door hem onze badkamer laten renoveren. Onze wensen waren behoorlijk specifiek. Dennis.... tjonge, jonge.....wat een vakmannukuh zeg! Scherpe offerte, komt zijn afspraken na, is correct en zeer prettig in de omgang, op zijn bus staat dat hij meedenkt maar hij doet echt meer dan dat!, komt met oplossingen voor elk voorkomend probleem, flexibel, werkt alles tot in detail netjes af. In zal hem in mijn omgeving zeker aanraden. Bedankt Dennis, we zijn zeer tevreden over het resultaat maar ook over het fijne contact met jou!!! We wensen je veel succes toe. André en Jacqueline