Klussenbedrijf Hejafo
Voegen schoorsten + herstel loodflappen
Klusbedrijf alsnog wegens te drukke werkzaamheden uit eigen beweging afgehaakt.Evelien van de GeerLeeuwardenEvelien van de Geerwerkzaamheden op het pannendak
raadt vakman aanDe hr. Kuipers heeft de opdracht snel en volgens afspraak prima uitgevoerd. Tevens heeft hij het afval keurig opgeruimd en de goten weer sc…Lees meerAssengert VorenkampMonteren panlatten, leggen van dakpannen (110m2), dakgoten, boeien...
raadt vakman aanGeweldige ervaring met Hejafo, heeft zich aan alle afspraken gehouden, binnen budget. Kleine problemen en aanpassingen werden gelijk gedaan.…Lees meerVaassenA.J. HeemskerkHellend dak renoveren
raadt vakman aanHendrik Jan heeft ons dak en onze schoorsteen gerenoveerd. Naast dat Hendrik Jan een geschikte gozer is, houdt hij zich ook goed aan gemaakt…Lees meerEefdeAlphons HesselmannLekkage dak, minimaal maar ergerlijk
raadt vakman aanHenk Jan vloog, bij aankomst, meteen het dak op en had het lek binnen no-time gevonden en gedicht. Echt super snel opgelost, helemaal tevred…Lees meerLeeuwardenRuurd ZwartReparatie lekkende dakgoot
Heel snel een afspraak kunnen maken. Vervolgens was het repareren van de dakgoot ook snel klaar.raadt vakman aanAssenLekkage aan schoorsteen, Lood repareren of vervangen
raadt vakman aanHendrik Jan heeft mijn lekkerij geanalyseerd en snel verholpen. Tot op heden nog geen water gezien. Belangrijk punt : Hendrik Jan laat je "N…Lees meerHarenDick Van NieulandeLekkage opsporen en verhelpen
Wat wij gezien hebben is Hendrik Jan goede en betrouwbare vakman .raadt vakman aanHarlingenmustafa BecirovicDak isoleren en nieuwe dakpannen.
Prima werk geleverd. Uitstekende vakmensen. Een aanrader! Perfect!raadt vakman aanEesSjoerd sjopossr@gmail.comVervangen van 170 m2 dakpannen inclusief plaatsen nieuwe panlatten
raadt vakman aanKlussenbedrijf Hejafo/eigenaar Hendrik Jan is een op en top bedrijf. Heeft een perfect op maat liggend dak afgeleverd. Wat heeft deze man …Lees meerWirdum, GroningenKoen Meis